Bilutleie
Bacau
Kollaps
Romania // Bacau
Endre personlige detaljer

Leiebil Bacau: Sixt Bilutleie online

Velkommen til Bacău, en herlig by helt øst i Romania! Med leiebil i Bacău kommer du deg enkelt rundt i byen og området. Vi på Sixt vil sørge for at du blir fornøyd med ditt valg av leiebil, da vi har en moderne bilpark med en rekke fasiliteter. Vi tilbyr flere typer biler i Bacău, og enten du foretrekker en typisk bybil eller en større SUV med plass til hele familien, finner du det hos oss. Sixt kan ikke garantere for en spesiell bilmodell, men vi sørger for at du får en bil innen samme kategori som du har forhåndsreservert.

 
 • Bacău Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Str. Aeroportului nr. 1
  600324 Bacau

  Ma. - Fr.09:00 - 17:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Leiebiltjenester fra Sixt i Bacau

Som alltid hos Sixt finner du informasjonen du trenger om leiebil i Bacău her på våre nettsider. Vi tilbyr en rekke tilleggstjenester som GPS og mulighet for ekstra sjåfør, og alt dette kan du booke online, noe som sparer deg for både tid og penger. For å forenkle leieprosessen ytterligere kan du også forhåndsbetale for leieforholdet på nett. Da vil din skreddersydde leiebil stå klar for avhenting ved vår stasjon for bilutleie på Bacău flyplass.

Hva du kan gjøre med leiebil i Bacău

Med en rekke ting å se i Bacău er det lurt å velge leiebil som transportmiddel, slik at du enkelt kommer deg fra det ene interessepunktet til det andre. Start dagen med et besøk i den store katedralen midt i byen, kalt Kristi Himmelfart-katedralen. Mange lokale kommer hit hver morgen. Kjør videre til Târgu Ocna, saltgruven som er 240 meter dyp. Til tross for at det både er kaldt og fuktig her inne, er dette en naturopplevelse av de sjeldne i Romania. Mellom Nemira og Vrancea fjellene, på 500 metes høyde, finner du Bucias fossefall som også er verdt en kjøretur, og med en bil fra vår bilutleie i Bacău er turen enkel. Vil du oppleve mer vann og en stor porsjon velvære, kan du ta turen til Târgu Ocna spa, en kort kjøretur opp i fjellsidene. Kroppen har det med å bli litt stiv etter mye kjøring, men her kan du massere ut muskelknutene.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service