Bilutleie på Skopje Flyplass

 

Mest populære i Skopje Flyplass

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Skopje Flyplass som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Skopje Flyplass-stasjon

Adresse

Main Building, 1000 Skopje, Republikken Nord-Makedonia
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
00:00 - 00:00
Helligdager
00:00 - 00:00

Våre tjenester ved Skopje Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt bilutleie på Skopje flyplass ser frem til å hjelpe deg med din personlige transport i Makedonias hovedstad. Ettersom vi er en av de største leiebiltilbyderne i bransjen, vil vi enkelt finne et kjøretøy som er skreddersydd for deg. Velg blant rimelige økonomibiler, brukervennlige familiebiler, 4x4 for best mulig fremkommelighet eller minibusser så hele reisefølget får plass. Du får alltid ubegrenset kjørelengde inkludert, og dermed kan du bli kjent med veinettet i hele denne regionen. Ekstragoder som lokasjonstillegg og skadeforsikring kommer også medberegnet i prisen, og nyttige oppgraderinger kan legges til når du bestiller din leiebil. Sixt bilutleie på Skopje flyplass er klar til å ta imot deg.
Hvordan leie bil på Skopje flyplass?

Hvordan leie bil på Skopje flyplass?

Flyplassen i Skopjes fulle navn er Skopje lufthavn, Aleksander den Store (SKP), og den ligger vel 20 kilometer unna bykjernen. Straks du har forlatt ankomsthallen, vil du få øye på vår oransje opplyste skranke, hvor du kan hente og levere din leiebil. Vi sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Med leiebil fra Skopje flyplass vil du effektivt kunne komme deg frem til din neste destinasjon.
Opplev historie, natur og vakker arkitektur i Makedonias hovedstad

Opplev historie, natur og vakker arkitektur i Makedonias hovedstad

Skopje er selve hovedpulsåren i Makedonia, og her finner du de største museene og den mest imponerende arkitekturen. Ta leiebilen fra Skopje flyplass og besøk de spennende museene, med det arkeologiske museet og Makedonia museum som noen av høydepunktene. Byen byr også på mange historiske steder som vitner om gamle dagers storhet, som for eksempel Tvrdina Kale festning. Her i det nordlige Makedonia er det også flere vakre naturopplevelser som venter på deg, for eksempel Berovo-innsjøen og Vodnofjellet. Du kan også se huset som er dedikert til Moder Teresa, og hedre denne selvoppofrende kvinnen. Sixt bilutleie på Skopje flyplass står klar til tjeneste for deg.
Show more

Greit å vite når du leier på Skopje Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Skopje Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Skopje Flyplass må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Skopje Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Skopje Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 401 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(4,8)
På Sixt-stasjonen
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie på Skopje Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Skopje Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Skopje Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?