Bilutleie
Ohrid Flyplass
Kollaps
Republikken Nord-Makedonia // Ohrid // Ohrid Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Ohrid Flyplass: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: St. Paul the Apostle Airport
  6000 Ohrid MK +389-75448902
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: OHD
Åpningstider
Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00
 
 

Hos Sixt bilutleie på Ohrid flyplass kan du nyte godt av vår lange erfaring i bransjen og ekstra gode tilbud. Her kan du velge blant kategorier som sedan og stasjonsvogn som passer godt for familien, økonomibiler til hyggelige priser, solide 4x4 som passer godt til langturer eller minibusser som har plass til hele reisefølget. Med fri kjørelengde ligger hele Makedonia til din rådighet, og air condition gjør det mulig å alltid ha et behagelig kupéklima. Oppgraderinger som ekstra sjåførtillatelse og tilpasset barnesete er også enkelt å skaffe samtidig som du foretar din bestilling.

Hvordan leie bil på Ohrid flyplass?

Flyplassen i Ohrids fulle navn er Ohrid St. Paul the Apostle lufthavn (OHD), og ligger en knapp mil fra bysentrum. Sixt sin skranke for bilutleie er strategisk plassert på flyplassen slik at du kan starte ditt leiebileventyr i det vestre Makedonia straks du har hentet din bagasje. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Ikke nøl med å spørre vårt vennlige team om lokale reisetips, og du vil oppleve effektiv service hos oss.

Hva du kan oppleve med leiebil fra Ohrid flyplass

Ohrid regnes som en av de vakreste destinasjonene i hele Makedonia, med nydelig utsikt over den store Ohridsjøen. Med leiebil fra Ohrid flyplass kan du kjøre langs innsjøen og kanskje finne en vakker rasteplass med flotte fotomotiver, eller nyte en godbit fra det makedonske kjøkken på en av de lokale kaféene. I Ohrid-regionen, som er på Unescos verdensarvliste, kan du besøke flere praktfulle kirker samt det vakre klosteret St. Naum som et av høydepunktene. Kom deg til Ohrid Boardwalk med flotte strender og sjarmerende spisesteder, og her finnes også mye historie du kan utforske. Sixt leiebil på Ohrid flyplass ser frem til å hjelpe deg.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00

Kontakt

Sixtstasjon Ohrid Flyplass OHD St. Paul the Apostle Airport 6000 Ohrid 41.180000, 20.742222 +389-75448902

Sixtstasjon Ohrid Flyplass OHD

St. Paul the Apostle Airport
6000 Ohrid
 
Telefon +389-75448902

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • Sportsbiler og cabriolet
 • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service