Bilutleie
Doha
Kollaps
Qatar // Doha
Endre personlige detaljer

Leiebil Doha: Sixt Bilutleie online

Sixt ønsker deg velkommen til et av de rikeste landene i verden. Qatars hovedstad er full av moderne skyskrapere og severdigheter, og med leiebil i Doha har du gjort rundturen mye enklere for deg selv fordi du vil være helt uavhengig av kollektivtrafikk. Med Sixt får du kjøretøy innen kategoriene sedan og stasjonsvogn til dagligdags bruk, bensingjerrige kompaktbiler til gode priser, moderne SUV-modeller som ligger godt på veien, eller minibusser dersom du trenger mye plass. Alle modellene i vårt utvalg kommer med ubegrenset kjørelengde slik at du kan utforske så mye du vil av Qatar, pluss air condition som fort blir nødvendig i ørkenlandskapet.

 
 • Doha Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Counter 9, Opp. Arrival Bldg
  8173 Doha

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Doha Salwa Road

  Sixt Bilutleie
  Salwa Road
  8173 Doha

  Ma. - To.08:00 - 20:00
  Lø. - Sø.08:00 - 20:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Ingen sak å ordne med leiebil i Doha

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Doha og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Når du velger Sixt, vil du allerede være forsikret mot blant annet tyveri og skader på kjøretøyet, og du får ingen irriterende kredittkortkostnader. Vi har flere stasjoner i Doha, blant annet på flyplassen (DOH) der du raskt vil kunne møte opp ved skranken vår og nyte topp kundeservice. Vi befinner oss også i nærheten av det store kongressenteret Site of Doha. Vi kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva som kan oppleves med leiebil i Doha

Kom deg til skyskraperne i det store Diplomat-distriktet og få den ordentlige storbyfølelsen, og her finner du også store kjøpesentre som har alt for noen og enhver. I Sheraton Hotel Park kan du nyte grønne omgivelser i Dohas asfaltjungel, og en kjøretur til den kunstige øya The Pearl anbefales på det sterkeste. Museet for islamsk kunst byr også på mye interessant, og hvis du vil være både fleksibel og mobil, bør du benytte deg av Sixt bilutleie i Doha.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service