Bilutleie
San Juan Flypl. (Puerto Rico)
Kollaps
Puerto Rico // San Juan // San Juan Flypl. (Puerto Rico)
Endre personlige detaljer

Leiebil San Juan Flypl. (Puerto Rico): Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Calle Dalia, C. Begonia
  00979 Carolina PR +1-7877911991
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: SJU
Åpningstider
Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00
 
 

Sixt bilutleie på San Juan flyplass gjør det enkelt for deg som vil oppleve denne glamorøse øya, som er en favoritt blant amerikanerne. Bli godt kjent med hovedstaden i Puerto Rico ved å bestille et kjøretøy hos oss, og prisene våre gjør at du ofte vil spare penger. Kategoriene vi tilbyr her er familiebiler til dagligdags bruk, robuste 4x4 som passer glimrende til oppdagelsesturer eller minibusser dersom dere er mange i reisefølget. Vi lar deg slippe irriterende ekstrautgifter og inkluderer mange gebyrer i leiebilavtalen. Ønsker du å oppgradere med GPS for enkel navigasjon eller ekstra sjåfør som kan avløse deg underveis, kan dette bestilles her på nettsidene. Sixt bilutleie på San Juan flyplass vil med glede hjelpe deg med å komme i gang.

Hvordan leie bil på San Juan flyplass?

Flyplassen i San Juan (SJU) er også kjent som Luis Muñoz Marín internasjonale lufthavn og ligger en knapp 10 minutters kjøretur unna hovedstaden. Du finner enkelt frem til vår filial like etter at du har hentet din bagasje, og med leiebil fra San Juan flyplass vil du raskt kunne være fremme ved din destinasjon. Med Sixt sin app kan du bruke din smarttelefon for å velge modell ved utlevering. Vi garanterer en leiebil i ønsket kategori, men eksakt bilmodell avhenger av tilgjengeligheten ved ankomst.

Opplev millionbyen San Juan fra sin beste side

Ta leiebilen fra San Juan flyplass til den travle havnen som er en av de største på den vestlige halvkule, og langs kysten kan du kjøre langs den innbydende strandlinjen. Ta også turen til El Moro som er den største festningen i hele Karibia, og i naturreservatet Aguirre finner du mye vakkert å se. Ta deg gjerne også en rekognoseringstur sørover og se mange småsamfunn med en helt unik atmosfære. Sixt biluleie på San Juan flyplass vil med glede ta hjertelig imot deg.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00

Kontakt

Sixtstasjon San Juan Flypl. (Puerto Rico) SJU Calle Dalia, C. Begonia 00979 Carolina 18.442388, -66.015340 +1-7877911991

Sixtstasjon San Juan Flypl. (Puerto Rico) SJU

Calle Dalia, C. Begonia
00979 Carolina
 
Telefon +1-7877911991

Veibeskrivelse - hvordan du finner oss

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • SUV/4x4
 • Lastebiler/Varebiler

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service