Bilutleie i San Juan

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Mest populære i San Juan

*Prisene ble beregnet den 31.01.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved San Juan Flypl. (Puerto Rico) som starter den 07.02.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved San Juan

Enkelt å ordne med leiebil i San Juan

Enkelt å ordne med leiebil i San Juan

Har du tenkt deg en tur til det flotte Karibia, kan kanskje Puerto Rico være noe for deg? Her i hovedstaden San Juan kan du nyte både storbyliv og badeliv på én og samme dag, og med leiebil i San Juan åpner det seg spesielt mange muligheter. Sixt har alltid priser i det lavere sjiktet og en stadig oppgradert bilpark som vi er stolte av. Vi tilbyr et stort utvalg kjøretøy som for eksempel familiebiler med god plass, rimelige økonomibiler som ikke bruker mye drivstoff, solide 4x4 eller minibusser for gruppereisende.Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i San Juan og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Det er vanlig å ankomme Puerto Rico med fly, og derfor har vi lagt en av stasjonene våre på San Juan flyplass (SJU) der du vil bli varmt mottatt. Med Sixt har du fri kjørelengde til disposisjon i området, og air condition vil bli mye brukt i det varme Karibia. Tilleggstjenester som navigasjonssystem og ekstra sjåførtillatelse kan kanskje også være et behov du har i en storby som San Juan. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Ting du bør få med deg med leiebil i San Juan

Ting du bør få med deg med leiebil i San Juan

I San Juan er det mange kjendiser som ferierer, og det er flere boligstrøk du kan kjøre til, og som vitner om stor velstand. Havnen i San Juan er en av de travleste på den vestlige halvkule, og det florerer selvsagt av muligheter for deilig badeliv i turkisblått hav. Prøv også en kjøretur mot øst til den store nasjonalskogen El Yunque. Her kan du oppleve mye flott natur og dyreliv. Alt dette og mer til lar seg gjøre med Sixt bilutleie i San Juan.
Show more
Greit å vite når du leier i San Juan
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i San Juan?
For å leie en bil med SIXT ved San Juan må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i San Juan.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i San Juan?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i San Juan. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål
Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger
4,4
Basert på 789 anmeldelser
Kjøretøyretur
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,8)
På Sixt-stasjonen
(4,3)
Vanlige spørsmål om leie i San Juan
Hva trenger jeg for å leie en bil i San Juan?
Kan jeg bestille en langtidsleie i San Juan?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i San Juan?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in San Juan

Vis mer