Bilutleie
Aguadilla Flyplass
Kollaps
Puerto Rico // Aguadilla // Aguadilla Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Aguadilla Flyplass: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: 405 Hangar
  00604 Aguadilla PR +1-7878902102
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: BQN
Åpningstider
Ma. - Sø.23:00 - 16:00
Helligdag23:00 - 16:00
 
 

Sixt ønsker velkommen til Puerto Rico, en svært attraktiv øy der rikfolk og kjendiser ofte ferierer på grunn av det deilige klimaet. En leiebil fra Aguadilla flyplass sørger for at du kan utforske øya helt uavhengig av offentlig transport, og vi har lang erfaring med å yte det beste for kundene våre. Kategoriene vi tilbyr her er økonomibiler til priser under gjennomsnittet, brukervennlige familiebiler eller tøffe 4x4. Bli kjent med hele øya med fri kjørelengde som kommer inkludert uansett kategori, og vi har forhåndsbetalt flere gebyrer. Ellers er oppgraderinger som navigasjonssystem og ekstra sjåfør lette å skaffe seg ved bestilling. Sixt bilutleie på Aguadilla flyplass er et sikkert valg.

Hvordan leie bil på Aguadilla flyplass?

Aguadilla flyplass (BQN) kalles også Rafael Hernández lufthavn og er beliggende helt nordvest på øya, med kort avstand til noen av Puerto Ricos beste strender. Det er enkelt å finne frem til Sixt sin filial straks du har ankommet terminalen, ettersom flyplassen er av beskjeden størrelse. Her vil ditt forhåndsbestilte kjøretøy stå klar for deg. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Sol, strand og urbane opplevelser

Med leiebil fra Aguadilla flyplass kan du enkelt nå kysten og flere attraktive surfestrender i verdensklasse. Er du på reise med familien frister det kanskje med et besøk til Las Cascadas Water Park eller Karibias eneste skøytepark som også befinner seg i denne regionen. Når du disponerer et eget kjøretøy, kan du også legge ut på litt lengre eventyr, hvor hovedstaden og millionbyen San Juan i nordvest er en ettertraktet destinasjon. Byen er kjent for sitt mangfold av ulike arkitekturstiler grunnet sin historie under spanjoler og amerikanere. I denne havnebyen anbefaler vi at du blant annet avlegger en visitt til et av de mange festningsbyggene. Sixt ønsker deg et spennende opphold i Karibia.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.23:00 - 16:00
Helligdag23:00 - 16:00

Kontakt

Sixtstasjon Aguadilla Flyplass BQN 405 Hangar 00604 Aguadilla 18.495198, -67.137434 +1-7878902102

Sixtstasjon Aguadilla Flyplass BQN

405 Hangar
00604 Aguadilla
 
Telefon +1-7878902102

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • SUV/4x4
 • Lastebiler/Varebiler

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service