Bilutleie i Santa Cruz

 

Mest populære i Santa Cruz

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Madeira Funchal Flyplass som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Santa Cruz

Hvordan skaffe leiebil i Santa Cruz?

Hvordan skaffe leiebil i Santa Cruz?

Santa Cruz ligger på den attraktive ferieøya Madeira som tilhører Portugal og ligger sørøst for fastlandet. Her finner du opplevelser som passer for alle. I det varierte landskapet finner du blant annet verneverdig laurbærskog og hver nyttårsaften arrangeres et av verdens største organiserte fyrverkerier. Med leiebil fra Santa Cruz kan du kjøre gjennom den vulkanske øyens stupbratte fjell og grønne åser. Med Sixt bilutleie i Santa Cruz kan du velge blant mange topp moderne kjøretøy til konkurransedyktige priser. Velg mellom kategorier som familiebiler og økonomibiler, eller kanskje vil du skjemme bort deg selv eller ditt reisefølge med en av våre luksusmodeller.Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon i Santa Cruz og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. Hele øya ligger foran deg med fri kjørelengde som du får med alle våre modeller samt air condition som kan bli svært nødvendig i sommerheten. Skaff deg andre nyttige tilleggsgoder som GPS og barnesete på våre nettsider. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Santa Cruz

Hva du kan oppleve med leiebil i Santa Cruz

Ta turen med leiebilen til et av øyens flerfoldige utkikkspunkter, spesielt utsikten fra fjellet Pico di Arieiro er et syn du sent vil glemme. Planlegg en oppdagelsestur til den bortgjemte landsbyen Curral das Freiras som klynger seg fast til en bratt skråning og har en helt annen atmosfære enn i hovedstaden Funchal. På Madeiras restauranter er fisk og sjømat selvskrevne spesialiteter, og vinen er viden anerkjent for sin velsmak. Gå en tur langs vannkanten i Funchal og se de digre hotellene som gir en sterk følelser av glitter og glamour. Sixt bilutleie i Santa Cruz står til tjeneste for å gi deg en praktisk og komfortabel reise på Madeira.
Show more

Greit å vite når du leier i Santa Cruz

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Santa Cruz?
For å leie en bil med SIXT ved Santa Cruz må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Santa Cruz.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Santa Cruz?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Santa Cruz. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 1867 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,9)
Overlevering av kjøretøy
(4,8)
Kjøretøyretur
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie i Santa Cruz

Hva trenger jeg for å leie en bil i Santa Cruz?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Santa Cruz?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Santa Cruz?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Santa Cruz

Vis mer