Bilutleie
Santa Cruz das Flores
Kollaps
Portugal // Santa Cruz das Flores
Endre personlige detaljer

Leiebil Santa Cruz das Flores: Sixt Bilutleie online

Azorene er en unik øygruppe som ligger omtrent 1400 kilometer vest for Portugals fastland, og i Santa Cruz Das Flores på øya Ilha das Flores ligger mange eventyr og venter på deg. Se stupbratte klipper, grønne åser og skråninger med landsbyer beliggende like ved. Blant aktivitetene finnes det hesteridning, båtturer og sykkelturer som alle bringer deg nærmere det fascinerende landskapet. Med leiebil i Santa Cruz Das Flores velger du selv reiseskjema og hvor lang tid du vil bruke på hvert sted, og hos Sixt kan du velge blant et stort utvalg kjøretøy som passer de fleste ønsker og behov. Vi tilbyr blant annet familiebiler og økonomibiler til konkurransedyktige priser. Velkommen til Sixt bilutleie i Santa Cruz Das Flores!

 
 • Azorene Flores Flyplass
  Aeroporto das Flores
  9970-320 Santa Cruz das Flores

  Ma. - Sø.08:00 - 19:00
  Helligdag08:00 - 19:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Azorene Flores Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Aeroporto das Flores
  9970-320 Santa Cruz das Flores

  Ma. - Sø.08:00 - 19:00
  Helligdag08:00 - 19:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Santa Cruz Das Flores?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon i Santa Cruz Das Flores og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Sixt har alltid fokus på sikkerhet og gir derfor alle våre kunder godt forsikrede biler. Med ubegrenset kjørelengde som kommer med alle kjøretøyene, kan du foreta så mange rundturer du vil på øya. Velg deg andre praktiske tilleggsgoder som GPS eller ekstra sjåfør på våre nettsider. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Santa Cruz Das Flores

Ha Santa Cruz Das Flores som startbase for å oppdage denne vulkanske øyens unike natur. Spesielt de to innsjøene Funda og Rasa, som begge har spektakulære beliggenheter er vel verdt å få med seg. Kjør til Algoa-bukta som er et nydelig syn å iaktta, ofte med bølger som slår hardt inn mot klippene og skjærene som stikker opp fra havet. Kom deg også opp i fjellsidene for å nyte den betagende utsikten over Portugals vakre øydestinasjon og det endeløse havet. Sixt bilutleie i Santa Cruz Das Flores står klar til tjeneste for deg.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service