Bilutleie i Maia

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Mest populære i Maia

*Prisene ble beregnet den 01.02.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Porto Flyplass Off-Terminal som starter den 08.02.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Maia

Slik kan du booke en leiebil fra Sixt i Maia

Slik kan du booke en leiebil fra Sixt i Maia

Maia ligger i de nordlige delene av metropolområdet Porto, hvor det bor rundt 3 millioner innbyggere. Sixt bilutleie i Maia er som alltid beredt til å ta imot ordren deg som kunde, og utvalget vårt har kategorier for alle slags formål. Velg fritt blant økonomibiler til lave priser, sedan og stasjonsvogner for dagligdags bruk, robuste 4x4, minibusser for storfamilien som er på reise, eller kabrioleter så du virkelig kan få vind i håret i sommervarmen. Du vil oppleve Portugal på best mulig måte ved å leie bil i Maia.Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Maia og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du kan fint gjøre avtale om å levere bilen tilbake når det måtte passe deg, og det samme gjelder for kostnadsfri kansellering eller ombooking av ordren. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Fri kjørelengde medfølger uansett kategori, og flere forsikringer og gebyrer er også medberegnet i prisen. GPS anbefales som ekstrautstyr i en millionby, og i Portugal kan det være spesielt vanskelig å finne frem siden det ofte er trange gater.
Opplevelser på løpende bånd med leiebil i Maia

Opplevelser på løpende bånd med leiebil i Maia

Maia ligger like ved flyplassen som betjener Porto, dermed kan du raskt komme i gang med oppholdet ditt. Fra byen er det flere motorveier som fører deg rett mot sør til Porto sentrum, hvor det er mye vakkert å iaktta og mange spisesteder der du kan nyte god mat og drikke. Det tar heller ikke lang tid å kjøre mot vest og til de lange strendene, og du finner lett en fin bit av strandlinjen når du har ditt eget kjøretøy fra Sixt til din disposisjon.
Show more
Greit å vite når du leier i Maia
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Maia?
For å leie en bil med SIXT ved Maia må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Maia.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Maia?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Maia. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål
Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger
4,3
Basert på 1025 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,5)
Veien til Sixt
(4,3)
Kjøretøyretur
(4,3)
Vanlige spørsmål om leie i Maia
Hva trenger jeg for å leie en bil i Maia?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Maia?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Maia?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Maia

Vis mer