Bilutleie
Faro
Kollaps
Portugal // Faro
Endre personlige detaljer

Leiebil Faro: Sixt Bilutleie online

Faro ligger i den ettertraktede Algarveregionen i det sørlige Portugal med nesten 70 000 innbyggere. Dette er en svært solrik destinasjon med en vennlig befolkning som gjør at tusenvis av turister valfarter til denne landsdelen, spesielt i sommersesongen. Med leiebil i Faro kan du finne ditt eget sted ved kysten der du kan bade og slikke sol. Med Sixt bilutleie i Faro kan du velge blant kategorier som familiebiler, økonomibiler, varebiler med ekstra god plass eller du kan kjøre rundt i Sør-Portugal med stil i en av våre luksusmodeller. Sixt legger alt til rette for en praktisk og komfortabel leiebilopplevelse.

 
 • Faro Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Aeroporto Faro
  8006-901 Faro

  Ma. - Sø.06:00 - 24:00
  Helligdag06:00 - 24:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Faro Flyplass Shuttle

  Sixt Bilutleie
  Estrada do Aeroporto
  8000-072 Faro

  Ma. - Sø.09:00 - 18:00
  Helligdag09:00 - 18:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Faro?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon på Faro flyplass og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. Bli lokalkjent i Algarve-regionen med ubegrenset kjørelengde som du får med alle våre modeller, og air condition gjør at du slipper å svette i solsteiken mens du kjører. Gjør full bruk av våre nettsider ved å velge andre praktiske tilleggsgoder som GPS og ekstra sjåfør på forhånd, og våre serviceinnstilte ansatte vil med glede gi deg eventuelle reisetips. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Faro

Kjør til gamlebyen med steinbelagte gater og en stemning som sender deg flere hundre år tilbake i tid. Ta en båttur til Ria Formosa, et vakkert naturreservat som strekker seg helt inn til Spania, eller kom deg til hovedstranden Praia de Faro, som er flere kilometer lang og dermed aldri blir for tettpakket med folk. Det finnes også flere palasser og kirker du kan beundre, med vakre parker like ved som i eldre tider tjente som rekreasjonsområder for herskapet. Med Sixt bilutleie i Faro kan du se det beste av det sydlige Portugal.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service