Bilutleie
Ozarowice
Kollaps
Polen // Ozarowice
Endre personlige detaljer

Leiebil Ozarowice: Sixt Bilutleie online

I Ozarowice bor det bare et par tusen innbyggere, men beliggenheten i et av Polens viktigste forretningsområder Silesia og nærheten til Katowice Pyrzowice flyplass (KTW) gjør den lille landsbyen til et naturlig stopp på veien for mange. Og nettopp på flyplassen finner du Sixt sin stasjon for bilutleie i Ozarowice. I tillegg til den viktige forretningsbyen Katowice er det mange spennende reisemål i nærheten, og med egen leiebil fra Ozarowice får du full frihet og fleksibilitet. Vi har et stort utvalg kjøretøy som egner seg enten du er på forretningsreise eller oppdagelsesferd i Polen. Bestill en romslig SUV til familieferien, en praktisk stasjonsvogn eller en lekker cabriolet om du vil unne deg en følelse av luksus.

 
 • Katowice Pyrzowice Flyplass
  Wolnosci 90
  42-625 Ozarowice

  Ma. - On.09:00 - 24:00
  To. - Fr.09:00 - 20:00
  Sø.12:00 - 24:00
  Helligdag12:00 - 21:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Katowice Pyrzowice Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Wolnosci 90
  42-625 Ozarowice

  Ma. - On.09:00 - 24:00
  To. - Fr.09:00 - 20:00
  Sø.12:00 - 24:00
  Helligdag12:00 - 21:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Enkelt å skreddersy leiebilen din i Ozarowice

Hos Sixt bilutleie i Ozarowice har vi alt du trenger av ekstrautstyr til leiebilen. Noe har vi allerede inkludert i prisen, som ubegrenset kjørelengde og flere forsikringer. Er du på familieferie, kan du forhåndsbestille et barnesete når du booker bilen, og skal du reise mye rundt, lønner det seg å reservere en GPS så du er sikker å finne den raskeste veien. Når du forhåndsbestiller et kjøretøy hos Sixt, kan vi ikke garantere at du får en bestemt modell, men vi står bestandig klare med en leiebil i samme kategori.

Dra fra industriby til hellig by med eget kjøretøy

Med en leiebil fra Ozarowice kan du besøke mange severdigheter i nærheten. Rett sør for byen ligger den viktige industribyen Katowice. Her ser du moderne industriarkitektur og arbeiderboliger fra det 19. og 20. århundre. Forsett lenger sørover til Oswiecim der du finner fangeleiren Auschwitz, som er en gripende opplevelse de færreste glemmer. Kjører du nordover, kommer du til Czestochowa som er et av landets mest spirituelle steder. Her ligger klosteret Jasna Góra med Den sorte madonna som de polske katolikkene regner som et hellig sted. Med leiebil fra Ozarowice er til og med den polske perlen Krakow godt innenfor rekkevidde!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service