Bilutleie
Jasionka
Kollaps
Polen // Jasionka
Endre personlige detaljer

Leiebil Jasionka: Sixt Bilutleie online

Helt nede i det sørøstlige hjørnet av Polen, nær grensen til Ukraina og Slovakia, finner du en av Sixt sine stasjoner for bilutleie på Jasionka flyplass. Med leiebil fra Jasionka flyplass, som også kalles Rzeszów-Jasionka (RZE), kommer du raskt til den rolige og attraktive byen Rzeszów ti kilometer unna. Her kan du parkere bilen helt gratis og rusle rundt i den hyggelige gamlebyen, besøke palasser og synagoger og spise lokal mat på de hyggelige restaurantene. I vårt fyldige utvalg av kjøretøy finner du biler som passer enten du reiser med familien, vennegjengen eller jobben. Vi har alt fra praktiske stasjonsvogner til spenstige sportsbiler. Trenger du godt med plass, har vi også romslige SUV-modeller og varebiler.

 
 • Rzeszów-Jasionka Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Jasionka 942
  36-002 Jasionka

  Ma. - Ti.08:30 - 18:15
  On. - Fr.10:30 - 18:15

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Enkelt å ordne ekstrautstyr til leiebilen din

Når du leier bil i Jasionka, får du ubegrenset kjørelengde inkludert hos Sixt. Dermed står du fritt til å velge om du vil tilbringe all tiden i hyggelige Rzeszów eller utforske mer av landet. Vi har også inkludert flere forsikringer i prisen, og du kan bestille de tilleggsforsikringene du trenger når du booker bilen. Er du avhengig av å sjekke e-posten din jevnlig underveis, kan du leie såkalt Internet to go gjennom oss. Nøyaktig hvilken bilmodell du får, kommer an på tilgjengelighet ved ankomst, men Sixt bilutleie i Jasionka garanterer en bil i den kategorien du har valgt.

Opplev den sørlige delen av Polen med leiebil fra Sixt

Med egen leiebil fra Jasionka flyplass er det kort vei til Rzeszów. De fleste attraksjonene ligger rundt gamlebyen og markedsplassen som stammer fra middelalderen. Det imponerende Lubomirski-palasset, markedsplassen, rådhuset, den gotiske kirken og de to synagogene er verdt å få med seg. En kort kjøretur fra sentrum ligger forstaden og slottet Lancut, som er en av Polens vakreste aristokratiske bygninger. Kjører du rundt 100 kilometer sørover, kommer du til skogen Bieszcady der ulv, bjørn og moskusokser går fritt rundt.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service