Bilutleie
Balice
Kollaps
Polen // Balice
Endre personlige detaljer

Leiebil Balice: Sixt Bilutleie online

Skal du besøke en av de mest romantiske byene i Polen, som ifølge legenden ble grunnlagt oppå hulen til en beseiret drage? Du finner vår stasjon for bilutleie i Balice, denne lille landsbyen rundt 11 kilometer vest for magiske Krakow. Balice er nok mest kjent for beliggenheten til John Paul II International Airport Krakow - Balice (KRK), og herfra tar det en knapp halvtime til Krakow sentrum med leiebil. Uansett om du tror på legender eller ikke, vil du føle den magiske atmosfæren i byen. På Sixt bilutleie i Balice har vi mange forskjellige kjøretøy som passer for både forretningsreiser og ferier. I vårt utvalg finner du stasjonsvogner, sportsbiler, SUV-modeller og varebiler.

 
 • Krakow Flyplass
  Kpt. M. Medweckiego 1
  32-083 Balice

  Ma. - Fr.08:00 - 23:35
  Lø.09:00 - 21:00
  Sø.09:00 - 23:35
  Helligdag09:00 - 23:35
  Reserver ved denne stasjonen

 • Krakow Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Kpt. M. Medweckiego 1
  32-083 Balice

  Ma. - Fr.08:00 - 23:35
  Lø.09:00 - 21:00
  Sø.09:00 - 23:35
  Helligdag09:00 - 23:35

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Nyttig ekstrautstyr til leiebilen din

Med et kjøretøy til fri disposisjon fra Balice er det kort vei til Krakow, som er Polens nest største by. Det kan være lurt å reservere en GPS så du finner frem i storbyen. Når du leier bil hos Sixt, får du ubegrenset kjørelengde inkludert slik at du kan oppleve både gamlebyen, den moderne bydelen og alle grøntområdene. Har du med deg de minste på tur, kan du leie barneseter og bilputer hos oss. Vi gjør oppmerksom på at vi ikke kan garantere at du får en bestemt modell, men du får alltid en bil i valgte kategori.

Severdigheter du kan oppleve med leiebil fra Balice

Med en leiebil fra Balice kan du utforske hele Krakow. Gamlebyen Stare Miasto har godt bevarte bygninger fra middelalderen, vakre kirker, interessante museer og det store torget Rynek Glówny. Her finner du også et stort utvalg av restauranter og barer. Et annet livlig område er det tidligere jødiske kvarteret Kazimierz. Wawel-slottet er en nødvendighet for førstegangsbesøkende, og vil du ha en pause fra storbyen, er det mange grønne parker i nærheten. En av de største og mest sentrale er Planty Park. Med en leiebil fra Balice er du klar for en eventyrlig reise!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service