Bilutleie
Tocumen Internasjonal Flyplass
Kollaps
Panama // Panama // Tocumen Internasjonal Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Tocumen internasjonale flyplass: Sixt Bilutleie Online

Informasjon om stasjon
Adresse: Via Tocumen 1
  0831-02510 Panama PA +507-3216350
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: PTY
Åpningstider
Ma. - Sø.07:00 - 23:00
Helligdag07:00 - 23:00
 
 

Vil du på en ferie som både inkluderer urbane opplevelser og slaraffenliv på stranden, har du kommet til riktig sted. På Sixt sin filial for bilutleie på Tocumen internasjonale flyplass kan du velge blant et stort utvalg moderne kjøretøy til gunstige priser. Kategoriene vi tilbyr her er familievennlige sedaner, robuste 4x4 eller minibusser med opptil 15 seter. Hele Panama ligger til din rådighet med ubegrenset kjørelengde som kommer med samtlige modeller, og lokasjonstillegg er alltid forhåndsbetalt når du velger leiebil fra Sixt. Velg gjerne andre nyttige tilleggstjenester som navigasjonssystem og ekstra forsikringer slik at du alltid kan føle deg trygg bak rattet. Sixt bilutleie på Tocumen internasjonale flyplass er klar til tjeneste for deg.

Hvordan leie bil på Tocumen internasjonale flyplass?

Tocumen internasjonale flyplass (PTY) betjener Panamas hovedstad og er en av de større lufthavnene i Mellom-Amerika. Det passerer årlig omtrent 14 millioner reisende gjennom terminalbygget, og Sixt sin oransje skranke på flyplassen er lett å få øye på. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Med leiebil fra Tocumen internasjonale flyplass er det kun 20 minutters kjøring til storbyen, noe som gjør at du raskt kan komme i gang med ditt leiebileventyr.

På grensen mellom Nord- og Sør-Amerika

Panama City er full av skyskrapere og elegante høybygg som gir deg en ordentlig urban følelse, og noen minutters kjøring mot nord finner du tett regnskog full av hemmeligheter. Ved kysten i Panama City er det lange, deilige strender og et hav med herlige badetemperaturer, og om kvelden kan du kjøre inn til byen og nyte en deilig middag på en av de mange restaurantene. I Panama er kostnadene svært lave, noe som gjør shopping i storbyen til en morsom og rimelig opplevelse. Med leiebil fra Tocumen internasjonale flyplass får du full reisefrihet og verdi for pengene.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.07:00 - 23:00
Helligdag07:00 - 23:00

Kontakt

Sixtstasjon Tocumen Internasjonal Flyplass PTY Via Tocumen 1 0831-02510 Panama 9.074388, -79.379544 +507-3216350

Sixtstasjon Tocumen Internasjonal Flyplass PTY

Via Tocumen 1
0831-02510 Panama
 
Telefon +507-3216350

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • SUV/4x4
 • Lastebiler/Varebiler

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service