Bilutleie på Villach

 

Mest populære i Villach

*Prisene ble beregnet den 03.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Villach som starter den 10.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Villach-stasjon

Adresse

Kärntner Straße 14, 9500 Fürnitz (Villach), Østerrike
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 16:00
Lør
08:00 - 12:00

Våre tjenester ved Villach

SIXT rent a car

SIXT rent a car

I den østerrikske vinterbyen Villach gjør du lurt i å leie bil fra Sixt som gir deg full mobilitet og frihet til gunstige priser. Villach er et glimrende sted for deg som ønsker en skiferie utenom det vanlige. Med sin glimrende plassering helt sør i Østerrike, kan du enkelt besøke både Slovenia og Italia på en og samme dag og nyte godt av alt som disse landene har å by på. Sixt sin strategiske og sentrale plassering i byen, gjør det enkelt å finne frem til vår stasjon for bilutleie i Villach, og det er bare en knapp kilometer til nærmeste togstasjon. Like sør for vår filial ligger Atrio kjøpesenter der du både kan nyte god shopping og skaffe alt du trenger til reisen. Foreta en prissammenligning for å se at det lønner seg å bruke oss, og våre erfarne ansatte vil sørge for å gi deg et godt førsteinntrykk av det sørlige Østerrike.
Hvordan skaffe leiebil i Villach?

Hvordan skaffe leiebil i Villach?

Enten du allerede befinner deg i området eller ankommer som ferierende, vil du med stor sannsynlighet finne en leiebil på Villach stasjon som passer dine reiseplaner. Hos oss kan du velge blant kategorier som sedan og stasjonsvogn for kjernefamilien, økonomibiler til hyggelige priser, minibusser så det blir god plass til alle, eller luksusmodeller for ekstra komfort. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Du slipper å tenke på avstandene, ettersom fri kjørelengde kommer med samtlige modeller, og vinterdekk er også uunnværlig i de kalde vintermånedene. Andre nyttige tilleggsgoder som navigasjonssystem og ekstra forsikringer er alltid tilgjengelige for ubetydelige ekstrabeløp.
Show more

Greit å vite når du leier på Villach

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Villach?
For å leie en bil med SIXT ved Villach må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Villach.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Villach?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 244 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(4,8)
Veien til Sixt
(4,7)
Kjøretøyretur
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

BMW X1
BMW X1
Jaguar XF
Jaguar XF
Range Rover Evoque
Range Rover Evoque
BMW 2 Series Active Tourer
BMW 2 Series Active Tourer
Mercedes-Benz V-Class
Mercedes-Benz V-Class
BMW 1 Series
BMW 1 Series

Vanlige spørsmål om leie på Villach

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Villach?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Villach?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Villach

Vis mer