Bilutleie
Villach-Fuernitz
Kollaps
Østerrike // Villach-Fuernitz
Endre personlige detaljer

Leiebil Villach-Fuernitz: Sixt Bilutleie online

Villach ligger i det sørlige Østerrike tett opp mot Italia, og er et yndet sted for alpint og vintersport. Siden det bor rundt 60 000 mennesker i Villach, har området mange opplevelser, spesielt om vinteren, og da kommer det mange skientusiaster fra resten av Europa. To elver renner gjennom byen, som gjør at det å kjøre gatelangs om kvelden er spesielt vakkert når lysene reflekteres i vannflaten. Leiebil i Villach trengs for å komme seg til fjellene som ligger utfor byen, og Sixt vil forsyne deg med et kjøretøy skreddersydd til ditt behov. Kategoriene du kan velge blant, er stasjonsvogner og sedaner pluss varebiler med ekstra god plass.

 
 • Villach

  Sixt Bilutleie
  Kärntner Straße 14
  9586 Fürnitz (Villach)

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Villach?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon i Villach og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Fri kjørelengde er alltid inkludert med Sixt, og dermed kan du ubekymret foreta lange oppdagelsesturer. Air condition kommer også med våre aller fleste modeller. Flere tilleggsgoder er alltid mulig å skaffe seg på våre nettsider, og inn- og utlevering kan utføres tilpasset ditt tidsskjema. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Villach

Bli kjent med denne mellomstore byen ved å kjøre først til sentrum hvor du finner mange interessante butikker og spisesteder. Flere festivaler finner sted her hvert år, og spesielt merkverdig er den når en flytende scene blir satt ut på elva med mange forskjellige opptredener. Like mot sør ligger både Slovakia og Italia, og du kan fint besøke begge landene på en godt planlagt dagsreise med leiebilen din. Sixt bilutleie i Villach håper å møte deg ved en av våre skranker.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service