Bilutleie
Salzburg
Kollaps
Østerrike // Salzburg
Endre personlige detaljer

Leiebil Salzburg: Sixt Bilutleie online

Salzburg er et yndet reisemål for turister, grunnet sin naturskjønne beliggenhet i et åpent landskap med høye fjell som tårner i bakgrunnen. Stedets gamleby er meget godt bevart og ligger på verdensarvlisten, hvor du kan oppleve en atmosfære ulikt noe annet. Her er det så mye fint å se at leiebil i Salzburg er helt nødvendig for å få med seg alt, og Sixt har ekstra gode tilbud til deg som ønsker å være i besittelse av ditt eget kjøretøy her. Kategoriene du kan velge blant, er familiebiler, økonomilbiler og minibusser, eller luksusbiler for deg som vil ha det lille ekstra. Sixts serviceinnstilte medarbeidere gleder seg til ditt oppmøte på vår stasjon.

 
 • Salzburg Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Christian-Doppler-Platz
  5020 Salzburg

  Ma. - Fr.07:30 - 20:00
  Lø. - Sø.08:00 - 19:00
  Helligdag08:00 - 19:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Salzburg Sentrum

  Sixt Bilutleie
  Robinigstrasse 10
  5020 Salzburg

  Ma. - Fr.07:30 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Salzburg?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon i Salzburg og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Med fri kjørelengde som kommer med nesten alle våre modeller kan du ta mange rundturer i Salzburg, og med air condition slipper du å ha vinduene på vidt gap. Velg deg andre nyttige tilleggsgoder på våre nettsider, og du kan hente bilen når som helst. Med Sixts smarttelefonapp kan du samtidig velge den bilmodellen du ønsker ved ankomst.

Hva du kan oppleve i med leiebil i Salzburg

Turtelleren vil fort gå oppover under ditt opphold i Salzburg, mens du kjører mellom alt som er verdt å se. Spesielt gamlebyen har utrolig mye fint å by på. Like utenfor finner du Mirabell palass, med sin meget vakre hage som også har utsikt mot byens festning. Kjør etterpå til Hellbrunn med sine slottsgårder og parker. Salzkammergut er et slående vakkert område øst for byen, med skogkledde åser som stuper rett ned i innsjøer. Opplevelsene står i kø, og Sixt bilutleie i Salzburg lar deg få oppleve alt sammen – enkelt og bekvemt.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service