Bilutleie på Linz

 

Mest populære i Linz

*Prisene ble beregnet den 06.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Linz som starter den 13.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Linz-stasjon

Adresse

Stahlstrasse 2, 4020 Linz, Østerrike
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
07:00 - 19:00
Lør
08:00 - 14:00
Søn
08:00 - 12:00

Våre tjenester ved Linz

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Med leiebil i Linz fra Sixt kan du fritt kjøre rundt etter ditt eget tidsskjema i en av Østerrikes største byer. Med vår lange erfaring i bransjen vil du alltid være sikret en god kundeopplevelse og kunne glede deg over alt fra prisgunstige økonomibiler til lekre luksusbiler — alle med nymotens utstyr og teknologi. Rundt 1 kilometer øst for vår filial renner Donau gjennom byen, og tar du en kjøretur langs denne unike elven, vil du finne en rekke naturskjønne områder. Sentralstasjonen i Linz og flere bussholdeplasser ligger i gangavstand unna Sixt sin stasjon for bilutleie i Linz. Byen har også trikk, så måtene å komme seg til oss på er flerfoldige. Vi anbefaler alltid at du foretar din reservasjon i god tid før ankomst, enten online eller per telefon.
Hvordan skaffe leiebil i Linz? Med et bredt og variert utvalg av leiebiler på Linz stasjon, har vi alltid en leiebil som passer deg og dine reiseplaner. Velg mellom kategorier som økonomibiler til suverene priser, brukervennlige familiebiler, 4x4 som tar deg problemfritt opp i fjellene, minibuss dersom dere er mange eller prøv en av våre luksusmodeller hvis du er sugen på en helt unik leiebilopplevelse. Har du smarttelefon, kan du velge modell ved utlevering ved å bruke vår app, mens både inn- og utlevering av bilen kan utføres døgnet rundt. Ubegrenset kjørelengde og vinterdekk er goder som kommer med stort sett alle våre modeller, noe som gjør det enkelt å utforske Linz og Østerrikes nordlige områder. Andre nyttige oppgraderinger som ekstra sjåfør og GPS kan enkelt skaffes samtidig som du utfører din reservasjon.
Show more

Greit å vite når du leier på Linz

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Linz?
For å leie en bil med SIXT ved Linz må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Linz.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Linz?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,1
Basert på 684 anmeldelser
Kjøretøyretur
(4,5)
På Sixt-stasjonen
(4,5)
Veien til Sixt
(4,4)

Latest premium additions to the fleet

BMW 1 Series
BMW 1 Series
Mercedes-Benz V-Class
Mercedes-Benz V-Class
BMW X1
BMW X1
Jaguar XF
Jaguar XF
Range Rover Evoque
Range Rover Evoque
BMW 2 Series Active Tourer
BMW 2 Series Active Tourer

Vanlige spørsmål om leie på Linz

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Linz?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Linz?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Linz

Vis mer