Bilutleie
Linz
Kollaps
Østerrike // Linz
Endre personlige detaljer

Leiebil Linz: Sixt Bilutleie online

Linz er landets tredje største by og det viktigste senteret for økonomi og kultur i det nordlige Østerrike. Elven Donau renner gjennom byen, så den mottar turister både fra luften og fra vannet som vil se denne flotte byen. Leiebil i Linz trengs siden både byen og området rundt innbyr til valfarting, og du kan fort spare både tid og penger når du disponerer ditt eget kjøretøy. Kategoriene Sixt tilbyr, dekker alle behov, der du kan velge blant familiebiler som SUV og sedan, kompakte økonomibiler, minibusser med plass til alle, eller luksusbiler som lar få det lille ekstra.

 
 • Linz-Hoersching Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Car Rental Center
  4063 Linz-Hoersching

  Ma. - Fr.07:30 - 16:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Linz

  Sixt Bilutleie
  Stahlstrasse 2
  4020 Linz

  Ma. - Fr.07:30 - 16:00
  Lø.08:00 - 14:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Linz?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon i Linz og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du får nesten alltid fri kjørelengde med Sixt, noe som lar deg slippe å tenke på turtelleren, mens air condition alltid følger med. Flere tilleggsgoder kan velges på våre nettsider, som ekstra sjåfør og GPS som gjør navigering til en smal sak, og bilen kan både hentes og leveres tilpasset din timeplan.

Hva du kan oppleve med leiebil i Linz

Linz er breddfull av severdigheter som best kan besøkes med leiebil fra Sixt, siden du kan velge din egen timeplan og reiserute. Se klassiske bygårder mens du blir kjent med byens veinett, mens Pöstlingberg kirke er den mest iøynefallende av byens religiøse bygg. Om kvelden er det spesielt vakkert å kjøre langs Donau mens du ser lysene speile seg i vannflaten, og du kan samtidig få med deg byens natteliv og spise på en hyggelig restaurant. Linz har flere innholdsrike museer, med Lentos kunstmuseum som det mest fremtredende. Ta også en dagstur inn til Tyskland og Tsjekkia med alt som landene kan by på. Sixt bilutleie i Linz står klar til å gi deg nøklene i hånden.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service