Bilutleie
Klagenfurt
Kollaps
Østerrike // Klagenfurt
Endre personlige detaljer

Leiebil Klagenfurt: Sixt Bilutleie online

Klagenfurt er hovedstaden i Kärnten stat, beliggede lengst sør i Østerrike, som grenser både til Italia og Slovenia. Som de fleste byer i dette landet er den meget vakker og rik på historie og ett av de fremste reisemålene for bilturister. Her er det skogdekkede åser og fjell samt innsjøer og elver som gjør landskapet variert og skjønt. Leiebil i Klagenfurt trengs for å oppdage alt dette området har av severdigheter, og Sixt vil med glede forsyne deg med riktig leiebil for å dekke dine behov. Kategoriene du kan velge blant, er familiebiler med god plass, økonomibiler som er milde mot reisebudsjettet ditt, samt minibusser eller luksusbiler.

 
 • Klagenfurt Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Flughafenstr. 60-64
  9020 Klagenfurt

  Ma. - Fr.08:00 - 14:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Klagenfurt

  Sixt Bilutleie
  Flughafenstr. 60-64
  9020 Klagenfurt

  Ma. - Fr.08:00 - 14:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Klagenfurt?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon i Klagenfurt og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du får nesten alltid fri kjørelengde inkludert med Sixt, og air condition som fort blir helt uunnværlig i fjellene hvor været er lunefullt. Du kan alltid velge flere tilleggsgoder som barnesete og ekstra sjåfør på våre nettsider, og bilen kan både hentes og innleveres når som helst. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Klagenfurt

Klagenfurt er full av storslåtte byggverk som du med leiebil lett kan forflytte deg mellom. Krastowitz og Ehrental gods er noen av dem, samt byens store katedral. Nyt roen ved den flotte Lend-kanalen, hvor du kan se båter som duver dovent av gårde. Kjører du ut av byen, kan du oppleve Karavankene, en av de lengste fjellkjedene i området. Her kan du også se småsamfunn beliggende i en klynge på en åshylle, som har en helt unik atmosfære. Sixt bilutleie i Klagenfurt står klar til tjeneste.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service