Bilutleie i Innsbruck

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Innsbruck

Hvordan skaffe leiebil i Innsbruck?

Hvordan skaffe leiebil i Innsbruck?

Innsbruck er et av Østerrikes mest kjente steder, siden den har vært arrangørby for vinter-OL to ganger, og den lever i beste velgående i dag, med mange turister som besøker den unike byen. Den er hovedstaden i Tirol i det vestlige Østerrike, og har omtrent 130 000 innbyggere. Det er særlig mye aktivitet her om vinteren, og leiebil i Innsbruck kan bli helt nødvendig for å få med seg alt folkelivet og naturopplevelsene du kan erfare. Kategoriene som Sixt tilbyr, er økonomibiler, familiebiler, firehjulstrekkere som tåler snøforhold, minibusser som kan ta hele familien med skiutstyr, og luksusbiler for deg som vil ha det lille ekstra. Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon i Innsbruck og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Våre aller fleste modeller kommer med ubegrenset kjørelengde, så du kan se mange av de mektige fjellene omkring, og air condition følger også vanligvis med. Flere tilleggsgoder er alltid tilgjengelige på våre nettsider, og du kan velge bilmodell ved utlevering med vår smarttelefonapp. Dessuten har vi døgnåpent for inn- og utlevering.
Hva du kan oppleve med leiebil i Innsbruck Innsbruck ligger i en elvedal, og du kan dra på oppdagelsesferder langs elva med leiebil og oppdage idylliske rasteplasser mens du har utsikt mot alpenes fjell. I Innsbruck sentrum finner du også mange praktfulle byggverk du kan forflytte deg mellom med kjøretøyet ditt, som Ambras slott, Rådhuset og Hofburg palass. Flere spennende museer finnes også her, og mange kirker står klare til å beundres. Dra gjerne til byens botaniske hage og slottsparken hvor du kan nyte roen. Flere land ligger også i umiddelbar kjørelengde, så du kan foreta dagsturer og oppleve forskjellige kulturer på kort tid. La Sixt bilutleie i Innsbruck være ditt førsteinntrykk av Østerrike.
Show more
Greit å vite når du leier i Innsbruck
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Innsbruck?
For å leie en bil med SIXT ved Innsbruck må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Innsbruck.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Innsbruck?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Innsbruck. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,1
Basert på 721 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(4,4)
Kjøretøyretur
(4,3)
Veien til Sixt
(4,3)

Vanlige spørsmål om leie i Innsbruck

Hva trenger jeg for å leie en bil i Innsbruck?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Innsbruck?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Innsbruck?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Innsbruck

Vis mer