Bilutleie
Innsbruck
Kollaps
Østerrike // Innsbruck
Endre personlige detaljer

Leiebil Innsbruck: Sixt Bilutleie online

Innsbruck er et av Østerrikes mest kjente steder, siden den har vært arrangørby for vinter-OL to ganger, og den lever i beste velgående i dag, med mange turister som besøker den unike byen. Den er hovedstaden i Tirol i det vestlige Østerrike, og har omtrent 130 000 innbyggere. Det er særlig mye aktivitet her om vinteren, og leiebil i Innsbruck kan bli helt nødvendig for å få med seg alt folkelivet og naturopplevelsene du kan erfare. Kategoriene som Sixt tilbyr, er økonomibiler, familiebiler, firehjulstrekkere som tåler snøforhold, minibusser som kan ta hele familien med skiutstyr, og luksusbiler for deg som vil ha det lille ekstra.

 
 • Innsbruck Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Fürstenweg 180
  6026 Innsbruck

  Ma. - Fr.07:30 - 16:00
  Lø. - Sø.08:00 - 16:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Innsbruck?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon i Innsbruck og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Våre aller fleste modeller kommer med ubegrenset kjørelengde, så du kan se mange av de mektige fjellene omkring, og air condition følger også vanligvis med. Flere tilleggsgoder er alltid tilgjengelige på våre nettsider, og du kan velge bilmodell ved utlevering med vår smarttelefonapp. Dessuten har vi døgnåpent for inn- og utlevering.

Hva du kan oppleve med leiebil i Innsbruck

Innsbruck ligger i en elvedal, og du kan dra på oppdagelsesferder langs elva med leiebil og oppdage idylliske rasteplasser mens du har utsikt mot alpenes fjell. I Innsbruck sentrum finner du også mange praktfulle byggverk du kan forflytte deg mellom med kjøretøyet ditt, som Ambras slott, Rådhuset og Hofburg palass. Flere spennende museer finnes også her, og mange kirker står klare til å beundres. Dra gjerne til byens botaniske hage og slottsparken hvor du kan nyte roen. Flere land ligger også i umiddelbar kjørelengde, så du kan foreta dagsturer og oppleve forskjellige kulturer på kort tid. La Sixt bilutleie i Innsbruck være ditt førsteinntrykk av Østerrike.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service