Bilutleie
Graz
Kollaps
Østerrike // Graz
Endre personlige detaljer

Leiebil Graz: Sixt Bilutleie online

Graz er den største byen i det sørlige Østerrike med over 300 F000 innbyggere, og det er en særdeles vakker by som bør inkluderes under ethvert opphold i dette landet. Her finner du underholdning og opplevelser for alle aldersgrupper, og leiebil i Graz vil fort vise seg helt nødvendig, ettersom severdighetene ligger som perler på en snor. Kategoriene som Sixt gir deg, er økonomibiler som gir en rimelig mulighet for ditt reisebudsjett, praktiske familiebiler, romslige minibusser, eller luksusbiler som gjør deg til en lokalkjendis. Sixt står klar til å hjelpe deg med en komplett leiebilopplevelse.

 
 • Graz Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Flughafenstrasse 51
  8073 Feldkirchen/Graz

  Ma. - Fr.07:30 - 17:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Graz

  Sixt Bilutleie
  Kaerntner Str. 44
  8020 Graz

  Ma. - Fr.07:30 - 17:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Graz?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner i Graz og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Utforsk så mye du vil av gatene i byen med ubegrenset kjørelengde som alltid er inkludert, og det gjelder også air condition. Velg deg også andre nyttige tilleggsgoder som barnesete og ekstra sjåfør, og med vår smarttelefonapp kan du velge bilmodell ved utlevering. Dessuten er det døgnåpent både for henting og levering av bilen.

Hva du kan oppleve med leiebil i Graz

Graz vil holde deg travelt opptatt grunnet alt stedet inneholder av muligheter. Besøk de flerfoldige museene, som Det naturhistoriske museum, Trikkemuseet og Våpenmuseet. Du vil også kunne finne din favorittrestaurant mens du kjører gatelangs, og ta en kaffe på en koselig kafé i en av de trange gatene som har sin egen atmosfære. Kjør til byens største kirke, som har et spir som rager over 100 meter over bakken, og etterpå kan du kjøre til det storslåtte Eggenberg slott. Gamlebyen er en nødvendighet for alle besøkende, og det er heller ikke langt å kjøre til Ungarn og Slovakia på de moderne motorveiene. Sixt bilutleie i Graz venter spent på ditt oppmøte.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service