Bilutleie i Salalah

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Mest populære i Salalah

*Prisene ble beregnet den 01.02.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Salalah Flyplass som starter den 08.02.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Salalah

Enkelt å ordne tilleggstjenester for ekstra komfort i Salalah

Enkelt å ordne tilleggstjenester for ekstra komfort i Salalah

Salalah ligger i Dhofar sør i Oman. Med egen leiebil i Salalah oppdager du fort hvorfor dette er en veldig populær turistdestinasjon. Kystbyen har mange severdigheter, og de frodige omgivelsene byr på fossefall, wadier (oaser) og strender. Du finner Sixt bilutleie på Salalah stasjon med mange ulike kjøretøy i sortimentet. Skal du bare oppholde deg i selve byen, kan du se på vårt utvalg av familievennlige stasjonsvogner og lekre kabrioleter. Men mange attraksjoner ligger utenfor byen der veiene er krevende, og derfor har vår bilutleie i Salalah flere solide SUV-modeller som egner seg for kjøring i ulendt terreng. I regnsesongen som varer fra juli til september, er veiene ofte sleipe og glatte. Det kan være dårlig sikt på grunn av tåke, og det er ikke uvanlig at kameler og geiter plutselig trasker over veien. Våre leiebiler i Salalah er godt forsikret, og vår moderne bilflåte er alltid godt vedlikehold. Planlegger du langturer, kan du bestille nyttige tilleggstjenester som ekstra sjåfør og GPS hos Sixt. Du kan også bestille barnesete så minstemann sitter trygt. Vi kan ikke garantere at du får en bestemt bilmodell, men en bil i samme kategori vil stå klar på Sixt i Salalah.
Steder du kan besøke med leiebil i Salalah

Steder du kan besøke med leiebil i Salalah

Regnsesongen kalles The Khareef og er en turistattraksjon i Oman. Den farger hele området grønt og sørger for brusende fossefall og wadier der du kan svømme og padle. Det arrangeres til og med en årlig festival til ære for regnet! Det storslåtte palasset Sultan Qaboos og ruinene al-Baleed er to høydepunkter. I gamlebyen Al Haffa finner du markedet Haffa Souq med lokale varer som dadler, parfyme og røkelsen frankincense som byen er så kjent for. Her er det lov å prute! Med egen leiebil i Salalah kan du kjøre østover til fiskelandsbyen Mirbat med flotte strender og et gammelt slott. Fortet i Taqa og wadien Darbat ligger også i nærheten.
Show more
Greit å vite når du leier i Salalah
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Salalah?
For å leie en bil med SIXT ved Salalah må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Salalah.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Salalah?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Salalah. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål
Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger
4,7
Basert på 6 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(4,7)
Vanlige spørsmål om leie i Salalah
Hva trenger jeg for å leie en bil i Salalah?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Salalah?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Salalah?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Salalah

Vis mer