Bilutleie
Vigra
Kollaps
Norge // Vigra
Endre personlige detaljer

Leiebil Vigra: Sixt Bilutleie online

Sixt bilutleie på Vigra tilbyr leiebiler til ethvert behov, enten du er forretningsreisende, turist eller fastboende. Våre leiebiler strekker seg fra 4x4 og varebiler, til standsmessige businessbiler med tilleggstjenester som egen sjåfør og GPS. Om du ankommer Vigra med fly, buss eller båt, kan du finne et utvalg av ulike bilmodeller, der alle modellene byttes ut hver sjette måned for å holde en høy standard. Hos oss får du fullforsikring og ubegrenset kjørelengde, slik at du har en trygg og rimelig transport i hele leieperioden.

 
 • Ålesund lufthavn, Vigra

  Sixt Bilutleie
  P.boks Vigra Lufthavn
  6040 Vigra

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Leiebil på Vigra

Hold musepekeren over bildene for å få mer informasjon om leiebil på Vigra. Ved å benytte vår bestillingsfunksjon på nett, kan du enkelt bestille bilmodellen du ønsker, for så å være trygg på at vi har bilen klar når du kommer. Sjekk tilgjengeligheten på stedet, og bestill ønskede tilleggstjenester før du reiser for å spare tid og penger. Bilen kan hentes på Ålesund lufthavn Vigra.

Opplev Vestlandet med bil

Øya Vigra utenfor Ålesund i fylket Møre og Romsdal i Norge har storslått natur og byr på både friluftsopplevelser og lokal kultur. Når du ankommer flyplassen, er det enkelt å oppleve øyes særpreg. Samtidig kommer du deg enkelt videre med en leiebil på Vigra fra Sixt bilutleie via riksvei 658 til Ålesund, som ligger bare 18 kilometer unna. En overnatting på Glede På Reisen Gjestgiveri, med en smak av lokal mat og koselig atmosfære, er å anbefale. Bare ti minutters kjøretur fra flyplassen finner du også Alnes, som er et sjarmerende fiskevær der du får fantastisk utsikt over havet og kan besøke Alnes Fyr. På Vigra er det også gode muligheter for fiske, kajakkpadling og seiling, og for barna kan en dag på idylliske Blimsanden være et godt delmål på reisen. Du har også hele Møre og Romsdal foran deg, og det beste av Norges storslåtte vestlandsnatur. Sixt bilutleie på Vigra kan være behjelpelig med hvilke lokale og regionale severdigheter du kan få med deg når du leier bil på destinasjonen.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service