Bilutleie
Svolvaer
Kollaps
Norge // Svolvaer
Endre personlige detaljer

Leiebil Svolvaer: Sixt Bilutleie online

Svolvær er en nydelig by i Nordland fylke helt nord i Norge. Den aller beste måten å komme seg rundt i Svolvær og Lofoten på er å bestille en leiebil fra Sixt bilutleie i Svolvær. Sixt har et stort og moderne utvalg av kjøretøy hvor du kan velge akkurat den bilkategorien som passer deg best. Ønsker du en personbil, stasjonsvogn, 4x4 eller en varebil? Da kan du bestille en ønsket bil ved en av våre utleiestasjoner i området. Uansett om du skal på forretningsreise, familieferie, eller helt enkelt har behov for en ekstra bil for en periode, så kan du få en leiebil i Svolvær som passer for deg.

 
 • Svolvær Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Helle
  8300 Svolvær

  Ma. - Sø.06:30 - 24:00
  Helligdag06:30 - 24:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Svolvær

  Sixt Bilutleie
  Roald Amundsensgate 8
  8300 Svolvær

  Ma. - Sø.06:30 - 24:00
  Helligdag06:30 - 24:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Leiebil i Svolvær: Sixt bilutleie

Leiebiltjenester fra Sixt i Svolvær

Klikk over her for å se hvilke leiebilkategorier og leiebiltjenester som er tilgjengelige for bilutleie i Svolvær. Du kan se hvilke stasjoner som er nærmest, finne åpningstider og bilkategorier og beregne priser. Du kan også bestille leiebil i Svolvær på Internett for å gjøre det enklere og rimeligere. Vi kan alltid garantere at den leiebilkategorien du bestiller er tilgjengelig, men vi kan ikke garantere for en bestemt bilmodell. Her kan du også bestille tilleggstjenester som forsikring, ubegrenset kjørelengde og utstyr som barnesete og GPS.

Kjøretur i Svolvær med Sixt

Svolvær er kanskje et av de flotteste stedene i Lofoten i de nordligste delene av landet. Med sin ville natur og koselige atmosfære er det en by som virkelig bør oppleves. Den oppleves på aller beste måte ved å kjøre en egen leiebil fra Sixt. Byen har også en egen flyplass, Svolvær lufthavn, som man kan fly til fra flere steder i Norge. Svolvær er helt perfekt for alle som er kunstinteresserte, med flotte Nordnorsk kunstnersenter, og du finner en rekke gallerier og museer en kort kjøretur bort til Kabelvåg. Når du først er i Svolvær, anbefaler vi å gå på fjelltoppen Svolværheita. Det er byens kjennetegn og gir en nydelig utsikt over Svolvær og Lofoten.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service