Bilutleie
Sandnessjøen
Kollaps
Norge // Sandnessjøen
Endre personlige detaljer

Leiebil Sandnessjøen: Sixt Bilutleie online

Sandnessjøen har en sentral beliggenhet i Nordland fylke, og det er dermed mange opplevelser innen rekkevidde med leiebil fra Sixt. Hurtigruten legger til kai her hver dag, så det er ofte turister å se gatelangs, og flotte naturopplevelser blir lett tilgjengelige med leiebil fra Sandnessjøen sentrum. Sixt har kjøretøy for alle typer besøkende, og i utvalget vårt finner du alltid gunstige priser. Velg blant kategoriene kompaktbiler for par eller alenereisende, brukervennlige familiebiler, romslige SUV-er, varebiler som har ekstra godt med plass til gods, eller premium-modeller som vil skille deg ut fra mengden. Du finner oss også på Sandnessjøen flyplass (SSJ), og herfra tar det kun 15 minutter å kjøre til sentrum.

 
 • Sandnessjøen Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Stokka
  8800 Sandnessjøen

  Ma. - Fr.07:30 - 21:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Sandnessjøen

  Sixt Bilutleie
  Radåsveien 5
  8803 Sandnessjøen

  Ma. - Fr.07:30 - 21:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Sixt gjør det lettvint å leie bil i Sandnessjøen

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Sandnessjøen og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Samtlige modeller er utstyrt med klimaanlegg slik at du får behagelig inneklima, og flere nyttige forsikringer er alltid inkludert i prisen. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Du er velkommen som kunde hos oss selv om du er under 25 år, og nyttige tilleggstjenester som GPS og ekstra fører vil kunne komme godt med hvis dere skal ut på langtur.

Opplevelsene står i kø med leiebil i Sandnessjøen

Leiebil i Sandnessjøen gir deg inngangsbillett til noe av den fineste naturen Norge kan by på, nemlig den sagnomsuste Helgelandskysten. Her finnes holmer og øyer i tusenvis, og dype fjorder hvor småsamfunn har slått rot langs kysten. Lengre inn i landet ligger Norges nest største innsjø Røssvatn, som byr på mange muligheter for friluftsliv. Fra Sandnessjøen kan du også komme deg til Okstindbreen, og fra fjellet Oksskolten kan du nyte utsikten langt inn i Sverige og kanskje helt til Lofoten langt mot nord. I byens nærområde kan du besøke Petter Dass-museet på Alstadhaug. Du har mange muligheter med leiebil fra Sixt bilutleie i Sandnessjøen!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service