Bilutleie
Porsgrunn
Kollaps
Norge // Porsgrunn
Endre personlige detaljer

Leiebil Porsgrunn: Sixt Bilutleie online

Sixt bilutleie i Porsgrunn tilbyr en rekke bilkategorier for at du skal kunne finne en leiebil i Porgrunn som passer dine behov. Vi har for eksempel bilmodeller i kategoriene personbil, 4x4 og luksusklassen, og du kan bestille ekstratjenester som barneseter eller GPS på våre oversiktlige nettsider. Nærmeste flyplass er Sandefjord lufthavn Torp som ligger en times kjøretur unna Porsgrunn, og vi kan enkelt tilpasse leiebilavtalen slik at den passer til ditt reisemønster, enten du er forretningsreisende eller på weekendtur.

 
 • Porsgrunn

  Sixt Bilutleie
  Norkynvegen
  3917 Porsgrunn

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Leiebiltjenester fra Sixt i Porsgrunn

For å få mer informasjon om hvilke utleietjenester du kan få fra Sixt bilutleie i Porsgrunn, kan du bevege musepekeren over bildene. Alle våre tjenester kan bestilles over nettet, og leiebilen din vil da stå klar til deg ved vårt utleiekontor når du ønsker å hente bilen. Med forhåndsbestilling og betaling online kan du også få gode priser, slik at du både har en trygg og gunstig leiebil for ditt transportbehov. Vi sørger for at du får en leiebil i din foretrukne bilkategori, men en spesifikk modell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Opplev Kyst-Norge med leiebil i Porsgrunn

Porsgrunn ligger i Grenland i Telemark fylke. Denne byen er kanskje mest kjent for selskapet Yara, som har sitt hovedkontor her. Uansett hva som er formålet med reisen til Porsgrunn, vil du ha mange hyggelige opplevelser i vente i denne lille byen. Med leiebil i Porgrunn er Gea Norvegica Geopark ikke lange kjøreturen unna sentrum, og DuVerden Sjøfartsmuseum og Vitensenter er også en spennende opplevelse for barnefamilien. For kunstinteresserte kan Galleri Andvik gi en god kunstopplevelse, og det samme gjelder Cudrio Sjøbod, Bamble Museum, et kystmuseum med fokus på kystkulturen på Østlandet i Norge. Med leiebil har du også frihet til å ta deg rundt i området og oppleve vakker natur. Du kan også ta et bad på en av de lokale badestrandperlene i sommerhalvåret. Og veien opp i fjellområdene i Telemark er heller ikke lang, dersom du vil oppleve vakker norsk natur på svingete veier som krever litt ekstra is i magen hos sjåføren.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service