Bilutleie i Mandal

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Mandal

Hvordan skaffe leiebil i Mandal?

Hvordan skaffe leiebil i Mandal?

Norges sørligste område ligger fritt for utforsking med Sixt og våre tjenester for bilutleie i Mandal. Vi har over 100 år med erfaring i å skaffe pålitelige kjøretøy til våre kunder, og våre lokalkjente ansatte vil gi deg et godt førsteinntrykk av området. I bilparken kan du velge blant leiebiler som passer både for deg som reiser alene eller sammen med familien. Vi har kategorier som sedan og stasjonsvogn, 4x4 bensingjerrige økonomibiler, minibusser eller premiummodeller for ekstra kjørekomfort. Du får flere forsikringer inkludert slik at du slipper å tenke på ekstrautgifter, og vinterdekk følger med dersom du er her i vintermånedene.Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Mandal og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Du kan skaffe deg bluetooth så du enkelt kan ta en viktig telefon under kjøreturen, og navigasjonssystem gjør at du fort finner frem. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Du kan enten møte opp spontant og få en leiebil på stedet, eller bestille på forhånd slik at du kan komme og hente det skreddersydde kjøretøyet ditt direkte etter ankomst.
Severdigheter du kan få med deg med leiebil i Mandal

Severdigheter du kan få med deg med leiebil i Mandal

Mandal er lokalisert helt på sydspissen av Norges langstrakte land og har mye vakker kystlinje som er spesielt flott å utforske om sommeren. Se skjærgården i all sin idyll og hør måkene som flyr rundt på leting etter mat, og her finner du mange små tettsteder du lett kan besøke med leiebil i Mandal. Kristiansand regnes som Norges fremste sommerby og ligger en rask kjøretur mot øst, og i Mandal finner du kanskje Norges fineste sandstrand. Med leiebil i Mandal står du fritt til å utforske hele Sørlandet.
Show more
Greit å vite når du leier i Mandal
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Mandal.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Mandal?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Mandal. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Mandal?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Vanlige spørsmål om leie i Mandal

Kan jeg bestille en langtidsleie i Mandal?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Mandal?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Mandal

Vis mer