Bilutleie
Egersund
Kollaps
Norge // Egersund
Endre personlige detaljer

Leiebil Egersund: Sixt Bilutleie online

Egersund er en herlig liten kystby på vestkysten av Norge, nærmere bestemt i Rogaland fylke. Med leiebil i Egersund kan du praktisk og komfortabelt oppleve alt byen og området rundt har å by på i ditt eget tempo. Hos Sixt kan du velge blant et stor utvalg kjøretøy fra ulike kategorier som blant annet personbil, stasjonsvogn, 4x4 og varebil. Uansett om du behøver en leiebil i Egersund når du er på forretningsreise eller familieferie, har Sixt den perfekte bilen for deg.

 
 • Egersund

  Sixt Bilutleie
  Høljebakkane 10
  4373 Egersund

  Ma. - Fr.07:00 - 16:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Leiebiltjenester fra Sixt i Egersund

Ved å klikke på linkene ovenfor kan du lese mer om hvilke leiebilkategorier som er tilgjengelige ved våre stasjoner for bilutleie i Egersund og omegn. Her kan du også beregne priser og bestille leiebilen din online, eller forhåndsbestille tillegstjenester som ekstra forsikring, barnesete og ubegrenset kjørelengde slik at alle dine behov blir dekket. Vi sørger for at du alltid får den bilkategorien du bestiller, men vi kan ikke love en bestemt bilmodell.

Oppdag Egersund og omegn med leiebil fra Sixt

Den hyggelige lille byen Egersund har en historie som strekker seg tilbake til vikingtiden. I 2007 ble Egersund kåret til Norges vakreste småby, og det er ikke uten grunn. Den aller beste måten å oppleve byen og de mest spennende attraksjonene i Rogaland på, er å bestille en bil fra en av våre stasjoner for bilutleie i Egersund. Da kan du enkelt kjøre rundt i byen og se den travle havnen, titte på koselige små trehus, besøke Fayancemuseet, Dalane Folkemuseum og Eigerøy fyr. Du kan også kjøre til Stoplesteinan, som er en svært gammel steinring som gir assosiasjoner til Stonehenge i England. Det er mye å se i Egersund, men du kan også ta leiebilen fra Egersund og kjøre til for eksempel Jæren, Stavanger eller Haugesund. Dersom du reiser med barn, er det heller ikke langt til fornøyelsesparken Kongeparken eller herlige båtturer i fjordene.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service