Bilutleie
Berg
Kollaps
Norge // Berg
Endre personlige detaljer

Leiebil Berg: Sixt Bilutleie online

Det er svært enkelt å bestille en leiebil dersom du befinner deg i nærheten av Berg i Halden, helt øst i Norge. Der finner du en Sixt-stasjon for bilutleie som tilbyr en stor og moderne bilpark med en rekke bilkategorier, for eksempel stasjonsvogn, 4x4 og varebiler i ulike klasser. Dersom du ønsker en luksusbil til forretningsreisen, en stasjonsvogn i økonomiklassen til familieferien eller en lastebil til flytting, er det mulig å få det ved å bestille leiebil i Berg via Sixt.

 
 • Halden Sentrum

  Sixt Bilutleie
  Svinesundparken 11
  1788 Berg i Østfold

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Leiebil i Berg: Sixt bilutleie

Leiebiltjenester fra Sixt i Berg

Klikk over her for å lese mer om bilkategoriene og leiebiltjenestene som er tilgjengelig i Berg. Der ser du også åpningstider og adresse, i tillegg til at du kan beregne prisene på bilkategorien du ønsker. Her kan du også bestille ekstratjenester som barnesete eller GPS. Vi kan alltid garantere at du får den bilkategorien du ønsker deg ved bestilling, men vi kan ikke garantere en bestemt bilmodell.

Kjøretur i Berg med Sixt

Berg er en by og kommune i Østfold %u2013 et typisk landbruksområde som er flott å oppleve fra din egen komfortable leiebil. Man kan komme seg til Halden med tog, men den aller enkleste løsningen for å oppleve området er å benytte seg av Sixt bilutleie. Moss lufthavn Rygge er også tilgjengelig like i nærheten. Dersom du er på ferie i området, er det svært mange steder du kan se ved å ha et kjøretøy til fri disposisjon. Den aller mest kjente attraksjonen i Haldensområdet er Fredriksten festning. Det finnes også flere museer og herregårder som er flotte besøksområder for turister. Man kan også ta turen over Svinesundsbroen fra Norge og legge en snarvisitt innom Sverige. Da er det ypperlig dersom leiebilen også har plass til det man ønsker å handle på den svenske siden av grensen.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service