Bilutleie på Port Harcourt

 

Veibeskrivelse til Port Harcourt-stasjon

Adresse

Aba Road, 234-084 Port Harcourt, Nigeria
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
07:00 - 18:00
Helligdager
07:00 - 18:00

Våre tjenester ved Port Harcourt

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie i Port Harcourt! Plassert ved siden av Niger-deltaet omringes havnebyen av et spennende naturområde som er rikt på olje- og gassressurser. Lei en bil i Port Harcourt og tilpass reisen gjennom rik flora og fauna og mangroveskoger fulle av lokale dyrearter. Besøker du Port Harcourt for første gang, er det beste transportmiddelet definitivt en egen bil. Ta turen til byens egen dyrehage eller den frodige parken Isac Boro Park der du også kan beundre skulpturer av Nigerias tidligere militære. For forretningsreisende har Port Harcourt mange gode hoteller med moderne konferanse- og seminarfasiliteter. To av dem er Novotel Port Harcourt og Swiss International Mabisel Port Harcourt.
Reis effektivt og komfortabelt med eget kjøretøy i Port Harcourt

Reis effektivt og komfortabelt med eget kjøretøy i Port Harcourt

For den optimale opplevelsen av delstaten Rivers State har vi sørget for å ha et godt utvalg av moderne kjøretøy av høy kvalitet. Her kan du velge mellom pris- og drivstoffgunstige kjøretøy i kategoriene sedan og SUV samt minibusser for større reisefølger. Sixt har inkludert fri kjørelengde i prisen for samtlige av våre bilmodeller i Port Harcourt, slik at du skal slippe å bekymre deg for de lange avstandene i Nigeria. I tillegg til dette følger personskadeforsikring, LDW- og tredjepartforsikring med når du leier en bil i Port Harcourt fra oss. Hvis du planlegger en lengre kjøretur, kan det lønne seg å bestille GPS på forhånd mot et lite tillegg. Her hos Sixt vil vi alltid sørge for at du får en bil i den kategorien du har bestilt, mens tilgjengelige modeller vil kunne variere ved ankomst.
Show more

Greit å vite når du leier på Port Harcourt

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Port Harcourt.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Port Harcourt?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Port Harcourt?
Bestill en langtidsleie ved Port Harcourt ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på Port Harcourt

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Port Harcourt?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Port Harcourt

    Vis mer