Bilutleie
Port Harcourt
Kollaps
Nigeria // Port Harcourt
Endre personlige detaljer

Leiebil Port Harcourt: Sixt Bilutleie online

Hovedstaden i den nigerianske delstaten Rivers State ligger ved Niger-deltaet, et spennende naturområde som er rikt på ressurser. Med egen leiebil i Port Harcourt får du tilgang på et voksende økonomisk sentrum i Nigeria. Takket være forekomster av olje og naturgass er havnebyen nå et attraktivt reisemål for investorer og forretningsreisende. Benytt deg av Sixt sitt gunstige utvalg og betingelser og få et skreddersydd kjøretøy for din reise, enten du trenger en stasjonsvogn for familien, en SUV for oppdagelsesferd eller en varebil når du er her i profesjonelt ærend.

 
 • Port Harcourt

  Sixt Bilutleie
  Aba Road
  234-084 Port Harcourt

  Ma. - Sø.07:00 - 18:00
  Helligdag07:00 - 18:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Komfortabelt og trygt med egen leiebil i Port Harcourt

En snau halvtime sør for den internasjonale flyplassen (PHC) finner du vår stasjon for bilutleie i Port Harcourt. Med leiebil i Port Harcourt får du fri kjørelengde inkludert og dermed total frihet til å utforske byen og omkringliggende regioner. På Sixt sin filial for bilutleie i Port Harcourt kan du også bestille en bil utstyrt med GPS eller ekstra forsikringer om du ønsker det. Vi vil alltid sørge for at du får et skreddersydd kjøretøy i bilkategorien du har bestilt. En spesifikk modell er imidlertid avhengig av tilgjengelighet.

Opplev Port Harcourt på egne premisser

Elvebyen Port Harcourt har kvittet seg med ryktet som Nigerias farligste by og har igjen blitt den gode gamle, turistvennlige byen. Et eget kjøretøy i Port Harcourt er definitivt det beste transportmidlet, særlig for deg som er her for første gang. Med bil kan du utforske den rike floraen og faunaen og de enorme mangroveskogene etter eget skjema. I sentrum kan du også se spennende dyrearter i dyrehagen eller beundre heftige skulpturer av tidligere militære i den vakre offentlige parken Isac Boro Park. Parken har en fredelig, hyggelig og ren hage der du kan slappe av på en benk i skyggen av en trekrone. Du får en unik tilgang på en særs vakker by ved å leie bil i Port Harcourt fra Sixt.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service