Bilutleie
Lagos
Kollaps
Nigeria // Lagos
Endre personlige detaljer

Leiebil Lagos: Sixt Bilutleie online

Velkommen til verdensmetropolen og finanssenteret Lagos, der en eksplosiv kunst og kulturscene kan holde deg i aktivitet til langt etter solnedgang. Med egen leiebil i Lagos kan du ta deg frem i et fascinerende urbant landskap på opphøyde, moderne motorveier. På Lagos flyplass kan du boltre deg i vårt utvalg av kjøretøy, som sedan for kjernefamilien, en robust 4x4 for varierende veiforhold eller en minibuss for ekstra plass til bagasje og antall reisende.

 
 • Lagos International Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Ikeja 01
  . Lagos

  Ma. - Sø.08:00 - 18:00
  Helligdag08:00 - 18:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Komfortabel leiebil fra Sixt bilutleie i Lagos

Selv om Murtala Muhammed internasjonale flyplass (LOS) er Nigerias største, er det enkelt å finne frem til Sixt filial for bilutleie i Lagos etter ankomst, siden flyplassen er svært velorganisert. Som alltid venter våre profesjonelle ansatte på deg med et skreddersydd kjøretøy for din reise. Du kan tilpasse bilen ytterligere med barneseter eller GPS etter behov. Vi sørger alltid for at du får ønsket bilkategori når du leier bil hos oss. Hvilke konkrete modeller som er tilgjengelige, vil imidlertid variere ved ankomst. Når du vil leie bil i Lagos fra Sixt, har vi dessuten sørget for at du får fri kjørelengde og air condition inkludert i prisen på alle våre kjøretøy.

Opplev yrende folkeliv og vakker natur

Den tidligere nigerianske hovedstaden Lagos er et av de mest sammensatte og mangfoldige urbane områdene i landet. Den oppdelte og kaotiske byen kan kanskje virke overveldende, men er full av spennende overraskelser. Med leiebil i Lagos kan du blant annet besøke utallige markeder og torg eller det heftige industriområdet i havnen eller oppleve den majestetiske naturen like utenfor byen. Kjører du rett øst for sentrum, finner du Lekki konserveringssenter der du kan vandre over tretoppene langs verdens lengste hengebro og treffe på aper, påfugler og andre dyr. Knappe to timers kjøretur nordover kan du gå til den legendariske Olumo Rock og nyte utsikten over byen Abeokuta. På klatreturen får du både god mosjon og kunnskap om de mystiske steinene samt kan besøke Nigerias første katedral.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service