Bilutleie
Abuja
Kollaps
Nigeria // Abuja
Endre personlige detaljer

Leiebil Abuja: Sixt Bilutleie online

Den rolige og rene hovedstaden Abuja i Nigeria er et bra sted å starte og avslutte oppdagelsesferden i, men landet byr også på spennende attraksjoner og vakker natur. Abuja er en mer etnisk nøytral hovedstad enn tidligere Lagos etter Biafra-krigen, og byen er et bra sted for å hente seg inn på reisen mens du nyter god tilgang på elektrisitet og butikker med kortterminaler. Med egen leiebil i Abuja kan du nyte en velorganisert by med ekstraordinær arkitektur og gode veier på dine egne premisser. Hos Sixt har vi et godt utvalg kjøretøy i kategoriene sedan, 4x4 og minibusser.

 
 • Abuja International Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Abuja 09
  . Abuja

  Ma. - Sø.08:00 - 18:00
  Helligdag08:00 - 18:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Abuja

  Sixt Bilutleie
  Constitution Avenue
  234-9 Abuja

  Ma. - Sø.07:00 - 18:00
  Helligdag07:00 - 18:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Opplev Nigerias hovedstad med leiebil fra Sixt

Sixt har bilutleie i Abuja på både flyplassen Nnamdi Azikiwe (ABV) og sentralt plassert kun et steinkast fra den nasjonale moskeen. Filialen i det sentrale Abuja passer særlig godt for deg som er forretningsreisende, ettersom byens internasjonale konferansesenter ligger like ved. Etter ankomst er det bare å gå rett til vår skranke der du etter avtale kan hente og levere bilen når du måtte ønske. Ved å bruke Sixt bilutleie i Abuja får du ubegrenset kjørelengde og setter selv grensene for ditt eventyr i Nigeria. Vi vil sørge før at du får et kjøretøy i den kategorien du ønsker, men kan ikke garantere spesifikke modeller.

Moderne by med vakker arkitektur og natur

Ved å leie bil i Abuja får du ikke bare tilgang til lokale attraksjoner, men selve kjøreopplevelsen her er en glede takket være de godt vedlikeholdte veiene. I den moderne byen finner du flotte skuer som den nasjonale moskeen, den majestetiske Zuma Rock og den største parken i byen, Millennium Park. Med leiebil i Abuja kommer kommer du deg lett til og fra disse og mange flere attraksjoner når du selv møtte ønske det. God tilknytning til Nigerias øvrige veinett gjør det også lett for deg å finne veien til andre byer som Lagos og Port Harcourt.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service