Bilutleie
Utrecht
Kollaps
Nederland // Utrecht
Endre personlige detaljer

Leiebil Utrecht: Sixt Bilutleie online

Utrecht er en egen provins i det sentrale Nederland som også har en storby med samme navn som hovedsenter. Selv om den er den minste av landets provinser, er den langt fra ubetydelig. Den har mange byer og vakker natur og ligger i kort avstand til Amsterdam og andre steder av betydning, grunnet sin plassering nesten midt i landet. Dermed er denne provinsen perfekt som hjemsted for å se resten av Nederland, så prøv leiebil i Utrecht slik at det du får en komfortabel opplevelse av reisen rundt i landet. Kategoriene du får med Sixt, er økonomibiler, familiebiler, minibusser og luksusbiler dersom du vil ha noe spesielt. Sixt har leiebilen for enhver anledning.

 
 • Utrecht

  Sixt Bilutleie
  Hoog Catharijnepassage 5B
  3511 WP Utrecht

  Ma. - Lø.08:00 - 17:00
  Sø.09:00 - 13:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Utrecht?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner i Utrecht og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du kan kjøre Nederland i hele sin fulle bredde og lengde med fri kjørelengde som kommer med våre fleste modeller, og nyt behagelig inneklima med air condition. Andre nyttige tilleggsgoder, som GPS og barnesete, er alltid mulig å velge på våre nettsider, og Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Utrecht

Se den spennende Utrecht by på sitt beste med leiebilen du besitter. Byen var Nederlands hovedsenter under landets storhetstid under middelalderen, og bærer fortsatt preg av det med sin gamleby og storslagne kirker. For en landlig opplevelse kan du kjøre til Vechtstreek, et naturskjønt område ved Vecht elv som har mange muligheter for gåturer. Amsterdam er også attraktivt å ofre en dag eller to på, ettersom den er en av Europas vakreste byer. Alt er mulig med Sixt bilutleie i Utrecht.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service