Bilutleie
s Gravenhage
Kollaps
Nederland // s Gravenhage
Endre personlige detaljer

Leiebil s Gravenhage: Sixt Bilutleie online

Nederlands tredje største by og setet for regjeringen og kongefamilien er en staselig, majestetisk by full av ambassader og herskapshus, frodige boulevarder og parker, et raffinert kjøkken og gode museer. Leier du bil i %u2019s-Gravenhage %u2013 den Haag %u2013 kan du på komfortabelt og praktisk vis utforske den flotte byen og forstedene langs kysten. Vi har sørget for et bredt utvalg av moderne og pålitelige kjøretøy som kan tilpasses de fleste behov og reisefølger. Hos Sixt bilutleie i Haag kan du velge mellom prisgunstige sedaner eller stasjonsvogner, romslige minibusser, kraftige SUV-modeller og luksuriøse sportsbiler eller cabrioleter.

 
 • Haag Sentralbanestasjon
  Anna van Buerenplein 13
  2595 DA Den Haag

  Ma. - Fr.08:00 - 19:00
  Lø. - Sø.09:00 - 13:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Haag Sentralbanestasjon

  Sixt Bilutleie
  Anna van Buerenplein 13
  2595 DA Den Haag

  Ma. - Fr.08:00 - 19:00
  Lø. - Sø.09:00 - 13:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Behagelig og komfortabel reise med egen leiebil fra Sixt

Fra Sixt på Haag sentralbanestasjon er det enkelt å ta seg til motorveien A4 som binder Haag sammen med Amsterdam og Rotterdam. Her vil du bli møtt av våre erfarne medarbeidere som vil hjelpe deg med papirarbeidet og få deg på plass bak rattet så fort som mulig. Vi vil alltid sørge for at du får en bil i ønsket kategori, men vi gjør oppmerksom på at tilgjengelige modeller kan variere ved ankomst. Når du velger Sixt, får du alltid grunnleggende forsikringer inkludert i prisen for at du skal føle deg trygg på veien. Ekstra forsikringer, GPS, barneseter og ekstra førertillatelse kan bestilles etter ønske.

Nederland og Europas maktsentrum i flotte omgivelser

Nederlands maktsentrum, %u2018s-Gravenhage eller den Haag, er en unik opplevelse i seg selv. Med egen leiebil i %u2018s-Gravenhage kan du komme deg enkelt rundt til alle byens attraksjoner og severdigheter når du selv måtte ønske. Nødvendige severdigheter i bykjernen inkluderer det kongelige palasset Paleis Noordeinde, en dyptgående introduksjon til flemsk og nederlandsk kunst på Maurithuis og den legendariske plassen Binnenhof omringet av parlamentsbygninger. I kontrast til det sentrale Haag byr forstaden Scheveningen ved kysten på en strekke med strender med høylytt og livlig folkeliv.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service