Bilutleie på Maastricht

 

Mest populære i Maastricht

*Prisene ble beregnet den 03.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Maastricht som starter den 10.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Maastricht-stasjon

Adresse

Parallelweg 38, 6221 BD Maastricht, Nederland
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 18:00
Lør
07:00 - 13:00

Våre tjenester ved Maastricht

SIXT rent a car

SIXT rent a car

I den lille lommen som snor seg mellom Tyskland og Belgia ligger Sixt sin stasjon for bilutleie i Maastricht. Dette er en av Nederlands mest internasjonale byer, og dermed vil du kunne se og høre mange forskjellige nasjonaliteter når du vandrer gatelangs. Byen er splittet av elven Maas, der du kan se mange båter som duver av gårde, og du kan kjøre over flere av de flotte broene hvis noen er bygd i stein. Det er svært enkelt å komme seg frem til Sixt bilutleie i Maastricht, ettersom vi befinner oss i gangavstand fra sentralstasjonen, og flere bussholdeplasser er bare et steinkast unna. Kom deg til den gamle delen av byen med flere torg, bymurer, hus fra middelalderen og praktfulle kirker. Sixt lar deg se det beste av Maastricht.
Hvordan skaffe leiebil i Maastricht?

Hvordan skaffe leiebil i Maastricht?

Enten du kommer til Nederland i forbindelse med jobb eller som ferierende, vil en leiebil i Maastricht være et praktisk fremkomstmiddel. På vår stasjon kan du blant annet velge mellom kompakte økonomibiler til svært hyggelige priser, familiebiler til generell bruk, minibuss og SUV som gir deg god plass eller luksusmodeller dersom du vil føle deg som en konge på veien. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Du kan komme og hente bilen din når som helst, og fri kjørelengde som kommer med samtlige modeller lar deg slippe å tenke på avstandene. Velg også tilleggsgoder som ekstra forsikringer og barnesete for å tilpasse kjøretøyet til din reisesituasjon. Sixt bilutleie på Maastricht stasjon venter på å få gitt deg nøklene i hånden.
Show more

Greit å vite når du leier på Maastricht

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Maastricht?
For å leie en bil med SIXT ved Maastricht må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Maastricht.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Maastricht?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 106 anmeldelser
Kjøretøyet
(4,8)
På Sixt-stasjonen
(4,8)
Kjøretøyretur
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

BMW i3 (Electric)
BMW i3 (Electric)
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
BMW M4 Convertible Aut.
BMW M4 Convertible Aut.
Porsche Macan Aut.
Porsche Macan Aut.
BMW i7 xDrive60 (Electric)
BMW i7 xDrive60 (Electric)

Vanlige spørsmål om leie på Maastricht

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Maastricht?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Maastricht?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Maastricht

Vis mer