Bilutleie
Groningen
Kollaps
Nederland // Groningen
Endre personlige detaljer

Leiebil Groningen: Sixt Bilutleie online

Groningen ligger i det nordlige Nederland og tiltrekker seg mange reisende hvert år grunnet alle sine opplevelser for store og små. Den er en universitetsby og derfor rik på mangfold, og kalles for Nordens Metropolis grunnet sin store innflytelse. Med leiebil i Groningen bestemmer du selv hvilke av de flerfoldige attraksjonene du vil oppleve, og takket være Sixts hyggelige priser vil du fort spare tid og penger. Kategoriene du kan velge blant, er økonomibiler, familiebiler, luksusmodeller som lar deg kjøre på veiene med stil, eller minibusser så du slipper å tenke på plassmangel.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Hvordan skaffe leiebil i Groningen?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixts stasjoner i Groningen og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Sixt gir deg full reisefrihet ved å inkludere ubegrenset kjørelengde med samtlige modeller, pluss air condition. På våre nettsider er det alltid muligheter for å velge andre tilleggsgoder, som GPS og ekstra sjåfør, og du kan hente kjøretøyet ditt når som helst. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Groningen

Kjør langs kanalene og se alle de forskjellige båtene som ligger fortøyd, og langs gatene vil du se mange forskjellige folkegrupper, siden byen har mange studenter til enhver tid. Her finnes det flere spennende museer, med Vitenskapsmuseet og Groningen museum som noen av de mest fremtredende. Du kan parkere rett ved gamlebyen og oppleve det av byen som overlevde andre verdenskrig, med flere markedplasser fulle av liv. Kjør til Grote Markt og besøk mange spennende småbutikker som hver har sitt særpreg. Sixt bilutleie i Groningen står til tjeneste for deg.

 
 

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service