Bilutleie
Eindhoven
Kollaps
Nederland // Eindhoven
Endre personlige detaljer

Leiebil Eindhoven: Sixt Bilutleie online

Eindhoven er lokalisert i det sørøstlige Nederland og har omkring 750 000 innbyggere i byområdet. Dermed er dette en storby som er full av attraksjoner, og den ligger i et attraktivt område med flere andre byer som til sammen danner et metropolområde med rundt 2 millioner mennesker. Nederland har spilt en viktig rolle i Europas historie, og du kan se historiske vitnesbyrd på dens status i de mange museene i Eindhoven. Leiebil er best for å se alt som er av severdigheter, og kategoriene som Sixt gir deg, er økonomibiler, familiebiler, luksusbiler for å kjøre rundt med stil eller minibusser med god seteplass.

 
 • Eindhoven Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Luchthavenweg 13b
  5657 EA Eindhoven

  Ma. - Fr.08:00 - 22:00
  Lø. - Sø.08:00 - 16:00
  Helligdag08:00 - 16:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Eindhoven

  Sixt Bilutleie
  Vestdijk 135
  5611 CB Eindhoven

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Eindhoven?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer info om Sixts stasjoner i Eindhoven og ekstratjenestene som er tilgjengelig. Se hele metropolområdet med ubegrenset kjørelengde som kommer med våre fleste kjøretøy, samt air condition som sørger for inneklima som passer deg. Velg deg andre praktiske tilleggsgoder på våre nettsider, og Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Eindhoven

Ta deg en rundtur først for å bli kjent med byens gatenett, og da vil du også få øye på flere digre kirker med store spir som rager mot himmelen. Her er det mange muligheter for shopping og gastronomiske opplevelser, og her finnes kasinoer hvor du kan prøve lykken. Spesielt vakkert er grøntområdet Karpendonkse Plas, med en idyllisk innsjø i midten. Her kan du ta bilen din og nyte en god piknik, og sirkus og andre aktiviteter finner ofte sted her. Bli også kjent med andre steder i nærheten, siden du har Nederland til full disposisjon med Sixt bilutleie i Eindhoven.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service