Bilutleie
Ede
Kollaps
Nederland // Ede
Endre personlige detaljer

Leiebil Ede: Sixt Bilutleie online

Ede er plassert i det sentrale Nederland og har rundt 70 000 innbyggere i byområdet. Flere andre småsamfunn finnes i denne kommunen, og turmulighetene her er mange grunnet skogene og den store nasjonalparken. Ede ligger omtrent midt mellom byene Utrecht og Arnhem og er dermed et viktig knutepunkt, og motorveiene er godt utbygd, slik at det passer godt å bestille leiebil i Ede mens du oppholder deg her. Kategoriene som Sixt gir deg, er økonomibiler til hyggelige priser, praktiske familiebiler, minibusser eller muligheten til å få en luksusbil for å unne deg selv noe ekstra godt. Gjør det bekvemt for deg selv med Sixt.

 
 • Apeldoorn

  Sixt Bilutleie
  Zwolseweg 538
  7345 AN Apeldoorn

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 16:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Ede?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon i Ede og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Ubegrenset kjørelengde får du med nesten alle modeller, noe som gir deg full reisefrihet, og air condition er alltid inkludert og gir deg en behagelig kupétemperatur. Du har alltid mulighet for å velge andre ekstragoder på våre nettsider for et beskjedent ekstrabeløp, og Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Ede

Ede er ettertraktet blant nederlenderne selv grunnet alle utfartsmulighetene. Kjør bilen din til nasjonalparken og foreta lange skogsturer hvor du kan høre all slags fuglekvitter. Her finnes også to flotte museer, der Museonder er ett av dem og er dedikert til underjordisk liv. Grunnet sin nærhet til motorveiene er Ede et flott utgangspunkt for videre utforsking av landet, og du kan se det meste av Nederland, siden landet er svært kompakt. Sixt bilutleie i Ede står klar til å forsyne deg med et eget kjøretøy.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service