Bilutleie
Deventer
Kollaps
Nederland // Deventer
Endre personlige detaljer

Leiebil Deventer: Sixt Bilutleie online

Deventer er lokalisert i Overijssel-provinsen i det østlige Nederland. Elven Ijssel renner gjennom byen og gjør Deventer til en typisk nederlandsk by, med kanalbåter og vannveier som har spilt en historisk rolle for transport og industri. Flere særegne landsbyer ligger like i nærheten, og du besøker dem best med leiebil i Deventer. Sixt har lang erfaring i bransjen og en oppgradert bilflåte, og vi er det naturlige valget for mange reisende. Kategoriene du kan velge blant, er økonomibiler som er snille mot reisebudsjettet ditt, familiebiler, luksusbiler, og minibusser for gruppereisende. Sixt står til tjeneste for deg.

 
 • Apeldoorn

  Sixt Bilutleie
  Zwolseweg 538
  7345 AN Apeldoorn

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 16:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Deventer?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon i Deventer og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Ubegrenset kjørelengde kommer med nesten alle våre modeller, så du kan bli kjent med så mye av Nederland du vil. Air condition fås med samtlige modeller, og du kan alltid velge andre praktiske tilleggsgoder på Sixts nettsider, for eksempel GPS og barnesete. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Deventer

I Deventer kan du kjøre langs elven Ijssel og se flere landsbyer som har vært avhengige av vanntransport opp gjennom historien, og samtidig vil du se flere kanalbåter med skuelystne turister. Deventer bysentrum har mye fint å se på, med St. Lebuinus kirke som et naturlig midtpunkt. Se De Proosdij, som er landets eldste steinhus som fortsatt er i bruk, og Brinken, byens markedsplass, er et sted med mye folkeliv. Tyskland ligger heller ikke langt unna og frister med kanskje verdens mest moderne veinett. Sixt bilutleie i Deventer venter på ditt oppmøte.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service