Bilutleie
Den Haag
Kollaps
Nederland // Den Haag
Endre personlige detaljer

Leiebil Den Haag: Sixt Bilutleie online

Den Haag er landets tredje største by og det viktigste senteret i det sørlige Nederland for finans og industri. Byen er også tilholdssted for mye internasjonal politikk, da et av FNs hovedkontorer og Den internasjonale domstolen finnes her. Den Haag er derfor en meget spennende og velstående by med mye innflytelse, og leiebil i Den Haag er nødvendig for å slippe å forholde seg til kollektivtrafikk. Kategoriene som du får med Sixt, passer både for turister og fastboende, med familiebiler, økonomibiler, luksusmodeller og minibusser i sitt sortiment. Med Sixt mangler det ikke på noe.

 
 • Haag Sentralbanestasjon
  Anna van Buerenplein 13
  2595 DA Den Haag

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø. - Sø.09:00 - 13:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Haag Sentralbanestasjon

  Sixt Bilutleie
  Anna van Buerenplein 13
  2595 DA Den Haag

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø. - Sø.09:00 - 13:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Den Haag?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon i Den Haag og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Våre fleste modeller kommer med ubegrenset kjørelengde som lar deg se alt av denne storbyen, og med air condition slipper du å ha åpne vinduer mens du kjører gatelangs. Andre tilleggsgoder kan alltid velges på våre brukervennlige nettsider, og Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Den Haag

Her finnes det utallige muligheter for shopping i luksusbutikker og kjøpesentre, og sentrum er full av restauranter i alle prisklasser. Få ekte storbyfølelse ved å ta bilen din til høybyggdistriktet i sentrum, og her vil du finne både moderne og gammel byggestil. Kjør til de mange spennende museene, med Mauritshuis og Haags historiske museum som noen av dem. Kom deg også til byens palasser som gir deg innblikk i de kongeliges liv i sus og dus, og byen har også flere naturskjønne grøntområder. Sixt bilutleie i Den Haag vil hjelpe deg til å få en komplett leiebilopplevelse.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service