Bilutleie i Apeldoorn

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Apeldoorn

Hvordan man ordner med leiebil i Apeldoorn

Hvordan man ordner med leiebil i Apeldoorn

Nesten midt i det kompakte landet Nederland ligger Apeldoorn, der du har kort avstand til flere kjente byer og severdigheter. Det er blant annet rimelig kjøreavstand til Amsterdam, Eindhoven og Düsseldorf, så det vil ikke skorte på ting å gjøre når du bestiller leiebil i Apeldoorn. Vi byr på kjøretøy i kategorier som passer til de fleste behov, og vi har en variert bilpark med et utvalg modeller som passer for enhver smak. Vi har brukervennlige familiebiler, økonomibiler til fornuftige priser, romslige minibusser eller premiummodeller for deg som verdsetter ekstra kvalitet. Når du benytter Sixt, kan du være trygg på at det ikke er noen skjulte kostnader som vil dukke opp.Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Apeldoorn og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Tredjepartforsikring er inkludert i prisen uansett hvilken kategori du velger her, men det er også mulig å ordne med ytterligere beskyttelse for små ekstrabeløp. Tilleggstjenester som barnesete og dieselmotor kan også være lurt å ha ved behov, og spør gjerne våre velvillige ansatte om det som måtte ligge deg på hjertet. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Hva kan du oppleve med leiebil i Apeldoorn?

Hva kan du oppleve med leiebil i Apeldoorn?

Har du med deg familien, vil det nok friste med et besøk til dyrehagen Apenhuil, som spesialiserer seg på primater og er et av de fremste i Nederland. Avstandene er også ganske korte i dette landet, og derfor kan du få sett mye på kort tid i det åpne og oversiktlige landskapet. Het Loo-palasset er et glimrende stykke arkitektur som nå også tjener som et museum og har mange besøkende. For ditt opphold har Sixt bilutleie i Apeldoorn alt du trenger for personlig mobilitet.
Show more
Greit å vite når du leier i Apeldoorn
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Apeldoorn?
For å leie en bil med SIXT ved Apeldoorn må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Apeldoorn.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Apeldoorn?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Apeldoorn. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,8
Basert på 132 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(4,9)
Kjøretøyet
(4,9)

Vanlige spørsmål om leie i Apeldoorn

Hva trenger jeg for å leie en bil i Apeldoorn?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Apeldoorn?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Apeldoorn?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Apeldoorn

Vis mer