Bilutleie
Almere
Kollaps
Nederland // Almere
Endre personlige detaljer

Leiebil Almere: Sixt Bilutleie online

I Nederlands yngste provins Flevoland er Almere en av tre hovedhubber plassert midt i Nederlands mesterverk innenfor hydroingeniørkunst. På Sixt bilutleie i Almere har vi et utvalg av moderne kjøretøy som kan tilpasses din reise og dine behov etter ønske. Velg mellom kompakte sedaner til alminnelig bruk, raske og luksuriøse sportsbiler og cabrioleter eller kraftige SUV-modeller for variert terreng. Med egen leiebil i Almere har du muligheten til å oppdage fremgangsrike Nederland i ditt eget tempo.

 
 • Almere

  Sixt Bilutleie
  Spoordreef 20-38
  1315 GP Almere

  Ma. - Fr.08:00 - 19:00
  Lø.08:00 - 13:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Enkelt og komfortabelt med egen leiebil fra Sixt

Sixt sin stasjon i Almere ligger lett tilgjengelig under 10 minutters kjøring fra byens sentralstasjon. Her vil du bli møtt av våre profesjonelle ansatte som vil få deg på plass bak rattet på din forhåndsbestilte leiebil med det samme kontrakten er undertegnet. Fordelene ved å velge Sixt er mange. For eksempel får du tredjepartforsikring inkludert i prisen på samtlige av våre leiebiler i Almere, og ombooking og kansellering er gratis når du betaler først når du henter bilen. Vi sørger for at du alltid får en bil i den kategorien du har booket, men vær oppmerksom på at tilgjengelige modeller kan variere ved ankomst. Planlegger du å legge ut på en lengre tur, kan det lønne seg å bestille ubegrenset kjørelengde og GPS mot et mindre tillegg.

Opplev hjertet av innovative Nederland med egen leiebil fra Sixt

Almere har blitt en av Europas raskest voksende byer og har gått fra å være en av Amsterdams forsteder til å bli landets mest eksemplariske nye by. Enten du er på ferie eller forretningsreise, er det et ypperlig valg å leie en bil i Almere. Blant attraksjonene er det moderne museet Museum De Paviljoens og Casla senter for arkitektur samt konstruksjonen og landskapet i Almere med en rekke utstillinger og eventer. Apollo Hotell Almere og Van der Valk Almere er for øvrig blant de beste konferansehotellene i området rundt Sixt sin filial.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service