Bilutleie i Maputo

 

Våre tjenester ved Maputo

Enkelt å ordne leiebil i Maputo

Enkelt å ordne leiebil i Maputo

Mange blir overrasket over hvor attraktiv og hyggelig hovedstaden i Mosambik fremstår, sammenliknet med andre afrikanske storbyer. Med en leiebil fra Sixt bilutleie i Maputo kan du veksle mellom det livlige havneområdet, avslappende strender og naturreservater med eksotiske dyr. Her ser du flott arkitektur fra kolonitiden, brede gater omkranset av skyggefulle trær, fortauskafeer, internasjonale restauranter og hoteller i alle stjernekategorier. I vårt brede utvalg av kjøretøy finner du stasjonsvogner og minibusser til konkurransedyktige priser. Vi har også SUV-modeller som passer godt for kjøring i røff natur. Sixt bilutleie i Maputo ligger praktisk plassert på Maputo flyplass (MPM) så du kan hente leiebilen din med en gang du kommer. Vi kan ikke garantere at du får en bestemt modell, men vi fikser alltid en bil i den kategorien du har valgt. Våre leiebiler i Maputo leveres med air condition så du får en behagelig reise i det solrike landet. I tillegg får du flere nyttige forsikringer inkludert. Er du på rundreise, kan du registrere en ekstra sjåfør så du slipper å kjøre alle strekningene selv. Det kan også være lurt å forhåndsbestille en GPS, så sørger vi for at den er installert og klar til bruk når du henter bilen.
Dette kan du oppleve eget kjøretøy i Maputo

Dette kan du oppleve eget kjøretøy i Maputo

Lei en bil i Maputo fra Sixt og opplev den livlige havnen som fortsatt spiller en sentral rolle i Mosambiks økonomi. Rett ved siden av ligger gamlebyen og det sentrale strøket Baixa. Her ligger fortauskafeene tett, og du kan besøke den botaniske hagen Jardim Tunduru og flere museer. Ikke gå glipp fortet Fortaleza og togstasjonen som ligger i en flott bygning. Etter sightseeingen kan du kjøre ut til kysten og de flotte strendene. Med leiebil i Maputo kan du også enkelt besøke en av naturreservatene. I Maputo Special Reserve kan du for eksempel se elefanter, sebraer og giraffer.
Show more

Greit å vite når du leier i Maputo

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Maputo.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Maputo?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Maputo. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Maputo?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Maputo

Kan jeg bestille en langtidsleie i Maputo?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Maputo?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Maputo

    Vis mer