Bilutleie
Budva
Kollaps
Montenegro // Budva
Endre personlige detaljer

Leiebil Budva: Sixt Bilutleie online

Svært mange som drar til Montenegro for en ferie ved kysten, drar hit til Budva, siden byen har en svært flott beliggenhet og er full av sjarm. Men uansett grunn til at du befinner deg her, kan du få full glede av denne nydelige byen med et kjøretøy fra Sixt bilutleie i Budva. Takket være prisene våre er det også ofte både tid og penger å spare. Vi lar deg velge et kjøretøy i kategoriene familiebiler til allmenn bruk, økonomibiler til fornuftige priser, romslige SUV-modeller for lengre forretningsreiser eller minibusser så du kan få hele storfamilien med på slep. Ved å benytte Sixt får du en god start på ditt opphold i Budva.

 
 • Budva/Hotel Admiral

  Sixt Bilutleie
  Jadranski put b.b.
  85310 Budva

  Ma. - Fr.09:00 - 15:00
  Lø.09:00 - 12:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan du skaffer en leiebil i Budva

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Budva og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Det er blant annet air condition installert i samtlige kjøretøy slik at du alltid har behagelig temperatur i bilkupeen, og tredjepartforsikring er likeså alltid med på kjøpet. Flere forsikringer og gebyrer er også medberegnet i prisen, og ekstrautstyr som navigasjonssystem eller barnesete er enkelt å reservere på våre oversiktlige nettsider. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan få med deg med leiebil i Budva

Kanskje en kjøretur langs strandlinjen i Budva er det som først og fremst frister? Da vil du nemlig få øye på mange flotte hoteller og spisesteder. Her er det også en stor marina med mange luksusyachter som ligger fortøyd, og kjører du litt opp i høyden langs åssidene, får du praktfull utsikt over Budva og området rundt. Ved å foreta en kjøretur videre langs Montenegros kyst vil du støte på mange sjarmerende landsbyer der det er en mye mer avslappet atmosfære. Lei en bil i Budva, så ligger alle muligheter foran deg!

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service