Bilutleie på Chisinau Flyplass

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Chisinau Flyplass-stasjon

Adresse

Dacia 80/3 Arrival Terminal, 2026 Chisinau, Moldova
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
00:00 - 01:00 05:00 - 00:00
Helligdager
00:00 - 01:00 05:00 - 00:00

Våre tjenester ved Chisinau Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

For at du fritt skal kunne oppleve Moldovas vakre landskap preget av gresskledde åser og elver, vil Sixt skaffe deg en passende leiebil fra Chişinău flyplass. Kategoriene du vil finne her er familiebiler til praktisk bruk, økonomibiler til hyggelige priser, 4x4 for landturer, minibusser med ekstra mange seter eller luksusmodeller som du stolt kan vise frem. Du får både lokasjonstillegg og tredjepartsforsikring forhåndsbetalt, samt vinterdekk dersom du skulle komme hit i vintersesongen. Vi tilbyr mange tilleggsgoder du kan velge mellom, som internett slik at du alltid er oppdatert eller navigasjonssystem for at du enkelt skal finne frem. Sixt bilutleie på Chişinău flyplass er klar for å ta imot din bestilling.
Hvordan leie bil på Chişinău flyplass? Chişinău flyplass (KIV) betjener Moldovas hovedstad, og det er kun 15 minutters kjøring fra lufthavnen til du er fremme i bysentrum. Når du har plukket opp bagasjen i ankomsthallen, er det kort vei til Sixt sin skranke for leiebil på Chişinău flyplass. Våre effektive medarbeidere vil sørge for at du raskt kommer i gang med leiebiloppholdet. Du kan møte opp spontant eller reservere leiebil og tilleggstjenester over nett eller telefon. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Opplev det rike kulturlivet i Moldovas hovedstad Moldova ligger i et område i Øst-Europa som opp gjennom historien har måtte kjempe hardt for sin selvstendighet, noe du kan få en smakebit på i de flerfoldige museene i Chişinău. Disse kan du besøke etter eget ønske med leiebil fra Chişinău flyplass, og spesielt Pushkin museum og Det nasjonale kunstmuseet er blant de mest fremtredende. Den digre parken RÎşcani kan du fort bruke en hel dag på å utforske, og her vil du også treffe mange av byens fastboende som vet å nyte denne grønne lungen i hovedstaden. Sixt bilutleie på Chişinău flyplass ser frem til ditt oppmøte.
Show more
Greit å vite når du leier på Chisinau Flyplass
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Chisinau Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Chisinau Flyplass må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Chisinau Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Chisinau Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,0
Basert på 154 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,2)

Vanlige spørsmål om leie på Chisinau Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Chisinau Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Chisinau Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?