Bilutleie i Chisinau

 

Mest populære i Chisinau

*Prisene ble beregnet den 03.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Chisinau Flyplass som starter den 10.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Chisinau

Praktisk med leiebil fra Sixt

Praktisk med leiebil fra Sixt

Chisinau, en by som er gjenoppbygget i Sovjet-stil etter krigen, er Moldovas livlige gjennomfartsåre og en spennende by der det aldri er mer enn 10 minutter til nærmeste museum, hotell eller restaurant. Med egen leiebil i Chisinau er også resten av landets vakre landskap og spennende historie lett tilgjengelig. Hos Sixt bilutleie i Chrisiniau har vi sørget for å tilby et bredt utvalg av kjøretøy som kan ta enhver reise til neste nivå. Velg mellom kompakte sedaner og stasjonsvogner, romslige 4x4/SUV-modeller eller minibusser for grupper. Du finner Sixt bilutleie i Chisinau på Chisinau flyplass (KIV). I tillegg har vi to andre filialer sentralt i Moldovas hovedstad, på Chisinau Atrium og Radison Blue Hotell. Hele vår bilpark i byen kommer med 150 km inkludert kjørelengde, og de aller fleste av bilene er utstyrt med air condition og forsikring mot tyveri og kollisjon. Du kan be om tilleggstjenester som GPS og en ekstra sjåførtillatelse mot et mindre tillegg. Vi sørger for at du får en bilmodell i den ønskede kategorien, men gjør oppmerksom på at tilgjengelige modeller ved ankomst vil variere.
Opplev det uoppdagede og urørte Moldova med bil

Opplev det uoppdagede og urørte Moldova med bil

Har du leiebil i Chisinau, venter deg en uopptråkket sti med flotte, rurale områder og tilbaketrukne, nydelige klostre omringet av vakker natur. Det lille landet mellom Ukraina og Romania er i økende grad kjent for den urørte landsbygda og strålende vinturer. Starter du i byen, må du få med deg de populære parkene Parcul Catedralei & Gradina Publica Stefan cel Mare si. I Parcul Cetdralei finner du legendariske Nativity of Christ Metropolitan Cathedral og et døgnåpent, fargerikt blomstermarked. Og byens Militærmuseum og Pushkin-museum er unike opplevelser for historieinteresserte. For deg som er på forretningsreise, er hotellene Europa Hotell, Club Royal Park og Budapest Hotell gode alternativer med høy standard og konferansefasiliteter. Med egen leiebil i Chisinau er det også lett å nå byens næringsområder.
Show more

Greit å vite når du leier i Chisinau

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Chisinau?
For å leie en bil med SIXT ved Chisinau må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Chisinau.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Chisinau?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Chisinau. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Chisinau

Hva trenger jeg for å leie en bil i Chisinau?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Chisinau?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Chisinau?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?